Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst. Stole på lege?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 16:02
Ja... Jeg har begynt i behandling hos psykolog for alvorlig helseangst. Akkurat nå "jobber" vi med at jeg skal akseptere at jeg er dødelig og at vi alle KAN bli syke. Jeg er livredd døden, så det i seg selv er en vanskelig oppgave. Jeg er faktisk NOE bedre med tanke på at jeg nå ikke gråter meg i søvn hver kveld eller får ofte panikkanfall. Og jeg har klart å begynne på høyskolen!!! 

Men....De siste mnd har vært preget av hodepine, trykk i hodet, kvalme, vondt bryst og nå de siste ukene leamus over ene øyet og prikking i fot/ansikt. 

Det er tatt crp, blodprøver og blodtrykk. 

Som er normalt. Legen på Volvat har jeg vært hos 7 ganger siden mai. Har også byttet fastlege til en som jeg vet er veldig dyktig. Folk fra andre kommuner går til henne fordi ho er så flink. 

Hos psykologen har jeg fått litt i oppgave å IKKE oppsøke legen. Men det brøt jeg idag. 

Så føler meg litt mislykket igken... Jeg gikk til legen IDAG og sa det prikker konstant i ene foten og rundt munnen på samme side som foten. Føles som durer under foten...

Hun sa det garantert var pga angsten. Og at prikking kan oppstå hvor som helst som følge av angst..  

Jeg blir jo livredd ms, als eller svulst i hodet. 

Det har aldri blitt tatt MR. Verken nye fastlegen eller han på Volvat ser behovet for det. Og de sier symptomene mine er typisk angst. 

Tror dere legene hadde sendt meg videre om de var bekymret? 

Tror dere det er lett for dem å si symptomene garantert skyldes angst, fordi de allerede VET jeg har helseangst?

Jeg er redd de overser noe alvorlig.... Hvordan kan prikking/nummenhet på noen steder i kroppen skyldes angst? (Halvsidig også) 

Jeg blir så redd. (Vet jeg har skrevet innlegg før, men her inne er det iallfall folk som gidder svare ordentlig og som har forståelse) 

Hvordan stoler dere på leger uten at de f eks tar MR, CT? 

Avatar

Angst

aug 20 2019 - 16:41
Angst kan fanatisk gi slike kroppslige symptomer
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 16:57
Det kan det? Prikking osv?
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 19:21
Nå skal jeg desverre komme med en liten sannhet du sikkert ikke vil like, men hos lege/spesialister så står dine primære diagnoser, operasjoner, innleggelser etc på første siden.

Ditt tilfelle vil det nok stå helseangst og hva annet som skulle være der fra din legehistorie.

Men før du i det hele tatt møter enhver ny lege eller spesialist vil de ha sett dette på skjermen og det vil også i mange (flertall) tilfeller ikke alltid være så gunstig da man gjerne får ting puttet inn i en kategori selv om det er andre årsaker.

Hos meg som et eksempel har bipolar fulgt papirene mine hele veien selv om jeg nå ikke bruker eller trenger medisiner for det men en blir litt «dømt» på forhånd.

Har selv bokstavelig talt reddet mitt eget liv ved å gå imot leger 2 ganger, lest og studert meg frem og tilbake om ulike ting så spør direkte til henvisninger til hva jeg trenger da fortiden desverre henger igjen på en skjerm.
Har nå også funnet en brokk og etterspurte test direkte mot ANA som slo positivt ut så skal til spesialist om dette snart.

Så mitt poeng er, selv om du har helseangst skal du bli tatt på alvor, hvis ikke ville jeg anbefalt deg å etterspurt tester direkte, men greit å ha litt fornuft oppi dette, tenk mer hvordan du var før som frisk og hvis du får unormale fysiske symptomer i forhold til hvordan ditt vanlige liv en gang var så tester du deg for ulike ting selv om legen synes det virker «unødvendig».

Har du en god tone med legen kan du spørre hva som står på skjermen om deg, det står i rekkefølge alt av hoved problemer du har hatt.

Så føler du at noe ikke er helt som det skal så er det bedre å sjekke seg en gang for mye enn en for lite, men prøv å tenk forskjellen på deg som frisk og fysiske symptomer nå.

Er du veldig usikker så er privat leger veldig flinke og tar deg på alvor og gjør raskere tester hvis noe er unormalt.

Tok selv bilder av ryggen min en gang i året i 10 år før jeg gikk privat og da tok det 10 dager før jeg ble operert.
Kan si jeg har hatt uflaks, men har nå snakket åpent om legen om dette og det er desverre lett for dem å «dømme» en etter hva som står på skjermen, men han jeg har nå sender meg uansett dit jeg trenger og tar prøver jeg spør etter men savner litt å slippe å studere medisin på hobbybasis, allerede gått gjennom psykiatrien og nå over til fysiske ting, men glad for at jeg liker å lære om ikke annet.

Har også fått tilgang til å bruke godkjent legeside på nett så det gjør ting litt lettere enn kun Google da alt av sykdommer står skrevet hva er til behandling, tester, forskning og kilder. Er til å drukne i, men jeg leser nå ikke etter andre ting enn jeg sliter med.

Men får du prikking før angst og deretter angst? Eller har du perioder uten angst i det hele tatt hvor du har prikkende følelser? Det høres ikke ut som noe alvorlig, men hvis du kan gå dagevis uten angst og det vedvarer ville jeg sjekket nærmere. Spørsmål 2 ville blitt om du bruker noen form for ssri/anti depressiva som kan gi slike utslag, er svaret ja, så kan jeg forstå at leger kan sette det i en slik sammenheng, men til syvende og sist så er du pasienten og du kjenner kroppen din bedre enn noen leger så du får prøve å tenke litt sunn fornuft selv om jeg skjønner det kan være vanskelig til tider.

Lykke til, håper du finner en form for svar som gir deg mer ro.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 19:30
Skjønner hva du mener og er jo derfor jeg har skrevet til både nettleger og oppsøkt ulike leger.
Den legen jeg skiftet til nå hadde ikke engang journalen min. Så ho kan neppe ha "dømt" meg på forhånd ut fra journalen og tidligere angst.
Etterhvert har jeg såklart fortalt om angsten min, ellers ville jeg jo løyet.
Hodepinen var ho sikker på var spenningshodepine.
Og jeg ser jo selv at jeg har alt som en med angst typisk har av symptomer.
Kvalme, svimmelhet, hodepine, brystsmerter, nummenhet/prikking. Jeg visste ikke det var tegn på angst... men ho fortalte det idag. Og ettersom jeg ikke har andre plager, Så ho ikke noen grunn for å henvise meg til noe videre.. Men jeg er fortsatt like redd.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 20:26
Antar legen hadde tilgang på en data, alt av de mest vesentlige står punktvis der.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 20:58
Men ja det er symptomet på angst det du beskriver, men hadde vært noe annet hvis du gikk angstfri en periode og hadde fysiske symptomer.
Må igrunn lytte litt selv på kroppen og det virker som hun har forklart det godt for deg. :)

Men leit å høre at du sliter med dette, men angst kan en heldigvis bli kvitt selv om det ikke er gjort på 123.
Håper du finner en god psykolog/psykiatriker som du finner god kjemi med og ta det derifra.

Lykke til, håpet det ordner seg med tid og ikke for lange stunder for deg. :)
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 20:58
Men ja det er symptomet på angst det du beskriver, men hadde vært noe annet hvis du gikk angstfri en periode og hadde fysiske symptomer.
Må igrunn lytte litt selv på kroppen og det virker som hun har forklart det godt for deg. :)

Men leit å høre at du sliter med dette, men angst kan en heldigvis bli kvitt selv om det ikke er gjort på 123.
Håper du finner en god psykolog/psykiatriker som du finner god kjemi med og ta det derifra.

Lykke til, håpet det ordner seg med tid og ikke for lange stunder for deg. :)
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 21:28
Jeg har idet siste hatt angst daglig. Helt siden Mai. Ikke i form av angstanfall hver dag, men en konstant uro. Redsel for alvorlig sykdom. Tror jeg har hatt 10 ulike diagnoser jeg har vært redd for siden mars/april. Og i mai toppet angsten seg...

Fryktelig slitsomt å gå sånn. Det tærer rimelig mye. Tusen takk for at du ville svare meg.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 21:52
Bare koselig det, skulle nå ønske jeg kunne vært til mer hjelp, men ser ut som du i det minste har gått til steget for å få hjelp så det er jo første skritt.
Vet uendelig godt hvor kjipt og jævlig det er med angst, men det er noe man kan bli kvitt, i det minste til en stor grad, noe angst har vel de fleste av og til.

Har selv hatt agorafobi, angst, ptsd og bipolar som nevnt og kommet meg gjennom alt, tok noe tid, men vil nå bare si at det er et håp og lys i tunnelen men det vil kreve litt av deg selv også hvordan man jobber med det.

Har 100% troen på at du tar tilbake kontrollen med tiden og ting blir bedre.

Men jeg føler med deg hvordan du har det nå. Ja kan vel legge til en ting til, skulle du treffe på en psykolog du ikke har kjemi med så ikke bruk mer tid og si det rett ut at kjemien mangler og vil snakke med en/ei annen, den biten er utrolig viktig, samt en/ei som ikke dytter på deg forskjellige medisiner for å prøve seg frem.

Det ordner seg til slutt skal du se. :)
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 22:27
Du...Det hjelper mye bare at du skriver med meg. Og at du forteller det er lys i tunnelen. Blir så glad på dine vegne når jeg hører du er blitt bra!

Hyggelig å snakke med noen som ikke "ler" av angsten min.
Har hørt noen si jeg bare kan skjerpe meg. Ja det er jo det logiske.... Men redselen er stor for sykdom dessverre.

Hvor i landet er du fra?

Jeg har fått en psykolog som virker ok hittil. Heldigvis.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 20 2019 - 23:11
Takk for det, koselig å høre :)

Ønsker deg nå bare det beste og at du får friheten tilbake igjen.

Ja den der med å skjerpe seg er alltid like gøy å høre når man virkelig sliter, den effekten pleier ikke være helt heldig.
Men en god ting kan være å droppe veldig negative folk da det gjerne bringer negativitet i livet som en ikke trenger når en sliter (eller generelt), det hjelper ikke mye med angst det heller.

Hadde nå bare ting vært så enkelt som å skjerpe seg eller puste inn og ut av ei teit pose hadde det jo vært fint, men angst er litt mer komplisert enn som desverre, men en må bare få snudd litt på tanker og hvordan man tenker, men dette kommer med tiden.

Men det er ikke lett å forstå seg på ting ordentlig før en har vært der selv, skal ærlig innrømme når jeg var yngre før jeg fikk angst at jeg overhodet ikke forstod meg på det før det skjedde meg.
Heldigvis er det litt åpenhet i disse dager hvor man kan snakke om sånt, i det minste burde man kunne gjøre det, så føler jeg at folk er relativt aksepterende til de fleste psykiske lidelser nå, men å fullt forstå det er noe annet.

Kjempebra at du har fått en psykolog som du føler du går overens med, det er ikke så lett som det høres ut som for selv om de er profesjonelle så er de mennesker de også og kjemi med andre er ikke noe vi generelt har med flertallet så der har du vært heldig. :)

Hvis du ser på nicket mitt ser du hvor i landet jeg er, var det by du lurte på så blir det Stokke, kun ei liten stille småby, vet ikke om det helt dekker betegnelsen men. :)

Noen ganger så blir det logiske motsatt, men akkurat som det blir motsatt kan det også stilles tilbake til det logiske om det ga mening. ;)

Håper nå du får ei riktig god natt der og ei trivelig uke. :)
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 01:13
Livet er faktisk uforutsigbart og det får du ikke gjort noe med.Kanskje tenke hvor stor er sjansen for at du faktisk har MS og Als? tenke litt logikk.Hvis du har tatt flere tester og de er ok el normale da bør man roe seg med det og jo mer du googler symptommer jo mer blir du faktisk skremt så det er ikke lurt å gjøre.Livet er uforutsigbart det har jeg dessverre sett enda mer de siste månedene hvor mye verre det kan gå før den alvorligste sykdommen kommer og som oftest kommer den ikke hos de som sjekker seg og drar til leger hele tida men hos de som ikke tar vare på seg selv.Når du oppsøker ofte leger så er sansynligheten for ms og als ihvertfall liten.
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 01:34
Jeg måtte være ærlig mot deg for jeg føler du trenger å høre at sjenerelt folk med helseangst trenger å høre det at man trenger psykiatrisk hjelp og ikke drive og løpe fra mr til CT til alt mulig som er av undersøkelser.Når man først tror noe er galt hvorfor tenker man ikke på lettere sykdommer enn automatisk svulster.Hvis legene sier alt er normalt så er alt normalt hvor mange ganger er nok for deg for å være sikker på at alt er normalt.Jeg måtte bare si det som det er for å hjelpe deg at du kanskje tenker over det Når er det nok for å overbevise deg at du ikke har MS hvor mange leger trengs det for deg for å forsikre deg at det ikke er MS el svulster?Har du tenkt på det at det er noe å tenke på.Ingen vet hva som skjer.Sansynligheten at en med helseangst angst får MS er nok langt mindre enn de som sjelden oppsøker leger.Det er de man skal bekymre seg for.


Avatar

Mrsfreak83

aug 21 2019 - 02:50
Kanskje noen burde vært ærlig med deg med de XX antal trådene du lager som de fleste ikke svarer på?
Hva tror du grunnen er til det?
Sier ikke det er ufornuftig alt du sier her, men se deg selv i speilet og hjelp deg selv først.
Avatar

Hmm

aug 21 2019 - 03:42
Interresant du har lagt merke til det hvem som svarer hvem som ikke gjør det og hadde du lest alle trådene så hadde du lagt merke til at jeg også får mange svar og jeg er ikke like opptatt av det slik du tydeligvis er hvor mange svar jeg får el ikke får.jeg prøvde å gi råd her når det gjelder tråden for å hjelpe med råd slik at personen får riktig hjelp men det er interresant at du svarer meg som om dette har noe med deg å gjøre.personlig agenda eller? Du trenger nok ikke å bekymre deg for mine tråder


Avatar

Vestfold 38

aug 21 2019 - 05:34
Kanskje du bør starte å legge ut mange innlegg selv så kan vi se om du får svar på alle innleggene dine.det er lettest å kommentere på andres enn å skrive noe selv.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 21 2019 - 10:01
Har vært her i flere år kjære deg, det er bare du som er «ny» her.
Jeg hadde en gang i tiden masse svar og innlegg men etter siste tråd jeg la i ensom slettet jeg alt jeg hadde skrevet her i desember tror jeg det var. (Dumt i ettertid men var frustrert over tiden jeg brukte her til intet svar i tråden).

Av de gamle her vil de kjenne igjen nicket mitt og jeg sjeldent svarer på forum lenger fordi dette stedet har mistet de gamle trofaste og blitt en arena for slike som deg, «nattensdronning» fra Holmestrand alder 35-36. Så kan heller folk som har blitt kjent med deg se om jeg har rett i alder og bosted, for du er kun ei falsk person som lagde ei ny profil når du var dårlig likt for å gi støtte til den gamle over hvor smart og fornuftig hun var.
Forumet her har gått ned med tiden og du er blant en av personene til årsaken. Forrige tråden jeg svarte i prøver du å gi råd til ei med rosacea uten å vite hva det er og kommer med helt feil råd for du aner ikke hva du snakker om.
Feil krem eller medisiner kan gjøre ting mye verre og når du ikke vet så ikke svar folk. Er nok av eksempler, men nå var det nylig så enkelt å huske.

Foruten dette innlegget til deg har jeg lite å si til deg da jeg synes du er en medfaktor til hvorfor forumet har gått ned og flere eldre brukere sluttet og rådene dine kommer kun fra personlig syn og erfaring uten noe kunnskaper generelt som gjør at man ikke burde svare på ting man ikke har peiling på. Men sier ikke at du skal slutte å svare på alt, men å slutte å svare på ting du ikke har peiling på.

Er ikke interessert i videre samtale med deg for jeg antar etter dette svaret forstår du hva jeg synes om deg personlig og det er intet som kan forandre det synet desverre.
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 12:43
Jeg kommer heller ikke til å skrive mer til deg men jeg vil fortelle deg å si at gamle folk har sluttet på grunn av sånne som meg.Du er vel en voksen mann på 38 år og bør tenke fornuftig her at det faktisk kan være flerre årsaker at folk sluttet her.Det er mange årsaker som kun de selv kjenner til men at du skal drive og poengtere på grunn av sånne som meg er tullete og barnslig.du bruker mye av tida med å følge med hva slags råd jeg gir.jeg hadde ikke hatt tid til å gjøre det samme.Du har lov til å mene hva du vil om meg det er din sak og jeg er ikke interresert i å endre på det for jrg vil ikke bruke energien min på deg.Jeg har bare bestemt meg at jeg ikke vil bruke min energi på negativitet så jeg må bare si glad i deg også netttollet mitt.
Avatar

Hei igjen

aug 21 2019 - 13:56
Godt å høre du har bestemt deg for å være positiv for det er jo noe som har manglet og det er bra.
At du kaller meg nettroll blir bare dumt, har aldri lagd en bruker nummer 2 for å heie på min andre bruker som du har gjort tidligere.
Hvis du faktisk leser ting av det lille jeg har skrevet på forumet så er det ikke svada men konkret informasjon, hvis jeg ikke har peiling så velger jeg å ikke svare fremfor å late som jeg besitter kunnskaper jeg ikke har kun for å svare.

Bruker heller ikke masse tid her lengre som før, men jeg ser nå gjennom tråder av og til og noen ganger sender jeg en privat melding eller på forumet hvis det er noe jeg kan hjelpe med eller gi råd om.
Det tar ikke lange tiden å lese av og til trådene her så jeg følger med uten å følge spesifikke personer.

Men velger du å gå en positiv retning synes jeg faktisk det er en god ting du skal få honnør for, for positivitet skaper gjerne positivitet.

Ta vare på deg selv. ;)
Avatar

Hei til deg og

aug 21 2019 - 16:59
Har bestemt meg å ikke la meg bli påvirket av at du mener jeg jager mennesker vekk el er falsk dette er ikke ett politisk sted hvor du mener at du savner de fra før og at på grunn av slike som meg så forsvinner de.alle har lov å være her hvorfor noen forsvinner kan ha mange grunner derfor velger jeg å ignorere det negative av noen som ikke kjenner meg.å si at jeg gir dårlige råd til andre er drøyt.men hva du mener er opp til deg selv.ta vare på deg selv du også og lykke til videre.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 21 2019 - 20:25
Når du gir råd på en sykdom du ikke kan noe om og foreslår en medisin som ikke er bra for personen er det et temmelig dårlig råd. Som jeg sa, hvis man ikke har kunnskaper er det bedre å ikke svare og heller svare på de områdene en kan noe om.
Grunnen til at jeg synes du er falsk har jeg forklart og det var noe jeg sa fra dag 1 når du byttet bruker og svarte deg selv i samme tråd. Men nå sier jeg ikke at du har kun gitt dårlige råd her heller, jeg sier bare at man ikke burde råde om ting man ikke har kunnskaper nok om. I endel tilfeller hjelper det faktisk å ha litt teori og ikke bare livserfaring å lene seg tilbake på.
Hvordan du velger å ta informasjonen jeg sier til deg er helt opp til deg & du trenger ikke bli påvirket i det hele tatt. Ditt liv, dine valg. Enten tar du det til ettertanke eller så fortsetter du som før. Men ja, saken er ferdig for meg her nå, så du får ha lykke til du også, om det kanskje ikke virker sånn for deg her nå så ønsker jeg faktisk folk det beste, men noen ganger må man også si ifra til folk. Og ja, selv om det ikke høres sånn ut så ønsker jeg faktisk at du får det bra med deg selv du også.
Avatar

Vestfold

aug 21 2019 - 22:44
Jeg ønsker å understreke det du kom med nytt brukernavn det er din egen mening som jeg ikke kjenner meg igjen i.hvorfor du er så opptatt av det skjønner ikke jeg.jeg ser ikke problem i det om folk bytter brukernavnet dems kanskje ønsker de noe nytt ønsker å endre ting.for min del kjenner jeg meg ikke igjen i bytting av noe brukernavn det er din personlige mening og hvor gammel jeg er sier 83 alt om.det er helt uvesentlig for NEG om hva du prater om noe bytting om bruker navn personlig ser ikke jeg noe galt i det fordi det kan være 100 grunner til at folk ønsker det falsk er bare en av dem.jeg ønsker også deg alt det beste i livet og lykke til videre med alt i livet.Håper også du tar noe lærdom oppi alt dette at man ikke skal dømme andre mennesker for du vet aldri hvorfor folk er som de er spesielt på nettet hvor det er lettere å skjule seg bak skjerm.alt det der andre velger jeg å ignorere både Når det gjelder dårlige råd du mener jeg gir når det gjelder hvem som svarer på rådene at folk forsvinner på grunn av sånne som meg jeg har bare valgt å ikke ta det til meg og være positiv og sette pris på de snille menneskene som jeg prater privat med og ta det positive til meg enn anklagene du kommer med.Lykke til med alt i livet og håper også du får det bedre med deg selv også så du kan gi fornuftige svar du mener jeg ikke kan så kan folk bestemme selv hva de hører på.Håper du får et bra liv.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 21 2019 - 23:20
Når jeg sier du er falsk er det fordi du lagde en ny bruker for å svare din første bruker i samme tråd for å få deg til å se bedre ut.

Om folk velger å bytte navn bryr jeg meg lite om, falske personer derimot har jeg lite til overs for.

Du har tydeligvis ikke forstått poenget mitt når man ikke burde svare andre og når man kan, det er trist du ikke kan ta det til deg for det kan faktisk skade andre, selv om det ikke er hensikten din i første rekke.

Da slipper du mer svar fra meg for du forstår ikke hva jeg jeg sier selv om jeg legger det enkelt frem.

Det er ikke noen konkurranse om å gi det beste svaret, poenget er å svare når en kan gi et godt svar som ikke er skadelig for andre.
Avatar

Hmm

aug 22 2019 - 00:44
Du har jo kommet med ganske mange anklagelser til en person du ikke kjenner en gang.Du må jo være ganske genial når du klarer det.Hva med deg selv?Har ikke du noen feil selv da?Tror du folk følger dine råd her selv om du mener selv de er riktige.Du har kalt meg ganske stygge ting og anklager meg for mye men det får være din mening.heldigvis bryr jeg meg mye mindre om slike ting enn før.jeg velger i mye større grad å ignorere slikt enn jeg pleide.jeg fant ut at ting jeg pleide å bli sint for blir baggateller etter at jeg havna med å se den alvorligste sykdommen av alle den alle er mest redd for det endrer livet for alltid.det mange med helseangst er livredd for ser jeg og når man først møter på dette hele verden blir annerledes at slike ting som det her blir baggateller.jeg har ikke annet valg enn å være positiv for det er den eneste måten å overleve noe så forferdelig så forferdelig sykdom å møte på.men det går nok bra må bare stole på leger at de vet hva de gjør.så du kan dømme meg så mye du vil kalle meg hva du vil anklage meg så mye du vil mens jeg går rundt og ber til Gud for hjelp.for det eneste som kan kurere dette er Gud og leger og behandling.for du skjønner dette er ikke en sykdom hvor man kan gjøre noe selv dette er nettopp en sykdom hvor du ikke kan gjøre noe som helst selv.nettopp derfor velger jeg å se på ting du skriver og anklager meg for som baggateller for slik ser man på verden etter ett slikt sjokk.
Avatar

hmmmmm

aug 22 2019 - 02:16
vestfold er altfor hard mot mrsfreak
flere av hans påstander
er bare latterlige
usaklige
nei fortsett mrsfreak
jeg digger ditt engasjement
du bryr deg i alle fall
du virker så ekte
og det er ofte mangelvare i dag
stå på mrsfreak!
Avatar

Hmm

aug 22 2019 - 02:22
Takk Alien det betyr mye for meg.noen mennesker har for lett til å dømme andre.dine ord betyr mye for meg.
Avatar

Alien

aug 23 2019 - 12:21
Takk for de fine tilbakemeldingene at jeg virker ekte.setter pris på det.
Til forsiden