Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst - synsplager

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst - synsplager

des 17 2019 - 13:47
Hei. Jeg er nå overbevist om at jeg har helseangst eller er hypokonder. Men det hjelper meg ikke. Det dukker stadig opp noe nytt. Jeg "har hatt" både ALS, MS, hjernesvulst, kreft og you name it. Nå om dagen er det synet som plager meg. For det første blir jeg fort blendet, og etterbildene henger lenge igjen. Jeg har også sånne "floaters" som det heter, men det er ikke så uvanlig og spesielt ikke hvis man er veldig nærsynt, som meg. Jeg har korte lysglimt innimellom, men de vedvarer ikke. Var hos øyelege to ganger i år, og siste gang jeg var der var noen måneder siden. Likevel klarer jeg ikke slå meg til ro. Jeg begynner å tenke på at "kanskje de ikke sjekka alt? Sjekka de meg for det og det og det? Kan de ha oversett noe? Var det noe jeg glemte å si som ville gjort at de hadde sagt "ååja, det må vi da sjekke"?". Stoler ikke på noen når det kommer til min helse. Jeg er sikker på at jeg har begynnende netthinneløsning, noe galt med synet mitt siden jeg har etterbilder så lenge. Men jeg legger også merke til alt. Jeg driver med kroppsscanning hele tiden, og da er det kanskje ikke rart at man legger merke til ulike ting siden kroppen er organisk - og den lever jo, og er i bevegelse. Uff... Jeg vet heller ikke om det hadde hjulpet med en total helsesjekk, for jeg hadde sikkert fått et "annet symptom" måneden etter. Ville dere slått dere til ro med dette synsgreiene når øyelegen sa det var fint? De tok bilde og jeg tok noen sidesynstester og sånt. Kjempelei av å være "syk" - og jeg tror jo også at jeg er det.
Avatar

Re: Helseangst - synsplager

des 17 2019 - 16:13
Hei.
Denne helseangsten er nesten ikke til å holde ut. Jeg sliter ekstremt med helseangst og synet. Jeg får mer et stirrende syn, akkurat som at blikket stopper opp og bare stirrer... er skikkelig ekkelt.
Jeg sliter mest med en ekkel følelse i brystet når jeg står oppreist, føles ut som at jeg må puste ekstra godt for å få nok oksygen. Føles ut som det ligger noe i pusterøret. Blir svimmel og får trykk i hode. Noen som har dette også????? Føler det er nle alvorlig galt
Til forsiden