Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst, redd for ALS og MS

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst, redd for ALS og MS

aug 14 2019 - 22:57
Hei! Jente 23 år.
Sliter skikkelig med helseangst nå...er så redd det egentlig er noe alvorlig som f.eks ALS... jeg får melkesyre i beina av så og si ingenting, det kribler i begge beina og de føles tunge og slitne. Prøver å ikke tenke for mye på det, men er veldig vanskelig..har selvfølgelig googla både ALS og MS og symptomene stemmer jo...(vet det er teit av meg). Noen som har opplevd noe av det samme og som kan fortelle meg at det bare er angsten som kødder med meg?...
Avatar

Re: Helseangst, redd for ALS og MS

aug 16 2019 - 17:18
Har selv helseangst, og du aner ikke hvor mange ganger jeg har trodd at jeg har vært alvorlig syk.. Men etter at jeg sluttet med å gooogle symptomer, så hjalp det en del. Tankene kommer fortsatt, men om jeg søker det opp, forverrer dette anfallene. Jeg har vært å sjekket meg hos legen 100 ganger for å forsikre meg selv om at det bare er angst. Noe som blir bekreftet gang på gang. Mitt råd til deg er å først slutte å søke opp symptomer. Når angsten dukker opp, fortell deg selv at det bare er angst. For meg hjelper det ofte å ta varme dusjer, legge seg ned på magen i senga og sette på noe som lager lyd og bare lukke øynene. Har ikke så mange råd selv desverre, og leter nå etter nye metoder.
Lykke til ❤️
Avatar

Relax spray

aug 16 2019 - 21:28
Hei.
Jeg sliter med det samme..føles ut som muskelspenninger men ses ikke på utsiden. Beina sover,kribler i leggene og opp mot lårene. Kjenner det også i armene. Jeg ble tipset om en relax spray. Kjøpte på helsekost. Funker utrolig bra for meg og jeg har fått en bedre hverdag. Noen dager må jeg bruke sprayen mye mer enn andre dager..går opp å ned..remedy relax tror jeg den heter. Koster 229kr.men er så verdt pengene
Avatar

Re: Helseangst, redd for ALS og MS

sep 21 2019 - 20:06
ALS funker ikke sånn. Når du får ALS er det ikke snakk om en følelse av tunghet, men snarere klumsethet eller at du plutselig ikke kan gjøre ting du er vant til å gjøre, som f.eks. å åpne en colaboks. ALS gir heller ikke kribling.

MS er en merkelig sykdom, med en hel rekke merkelige symptomer. Du blir ikke bare vanlig tung i beina. Typisk får du ting som rare problemer med øynene, varme- eller kuldefølelser eller problemer med å gå på do.
Til forsiden