Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og symtomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og symtomer

juli 14 2013 - 13:59
Hei
Er så leiavalle disse plagene. Har jo skjønt lenge at jeghar helseangst og aksepterer det. Bare så irriterende å stadig få nye plager. Sleit mye med ekstraslag før, men dette går greit nå. Sliter med rygg og muskelspenninger. Men det nye som bare dukket opp er muskelrykninger. Begynte i en muskel oppe på brystkassen, så i en arm. Gitt seg i armen men nå er det i legger og lår. Hjalp ikke særlig å,gå til legen. Der satt det en ferie vikar som sa at det er mange som klager over det... Så hun skjønte nok ikke at jeg som har helse angst må forklares nøye hva som skjer. Selfølgelig tror jeg nå det værste, som als også videre. Andre som har muskel rykninger. Som leamus på øie bare at det er i lår og legger.
Avatar

Helseangst og Symptomer

juli 28 2013 - 06:40
Jeg har hatt helseangst siden jeg var 12 år (er nå 45). Jeg har klart å leve med disse symptomene, men for to år siden så skjedde det en forandring. Jeg fikk flere og annerledes symptomer og ett av dem var kraftige muskelrykninger som vandrer. Jeg har nå blitt utredet i to år for alt mulig (vært hos revmatolog, nevrolog etc. . Men alle prøver er fine og det er konkludert med at det er angsten som har tatt nye ansikter. Men når jeg får disse rykningene så kommer tankene at det er noe fysisk galt med meg....Men det er angsten som snakker. Så ja, jeg har muskelrykninger, de kan sees ved det blotte øyet. Akkurat nå for tiden er den den ene leggen som Twitcher.
Avatar

Helse angst og symtomer

juli 29 2013 - 20:54
Tusen takk for svar:) lenge sia jeg har vært innpå her. Skikkelig dritt med alle disse rare greiene i kroppen. Akkurat som når du klarer å overse en ting og den forsvinner så dukker det opp noe nytt.
Avatar

Helseangst you say?!

juli 30 2013 - 13:39
Kjenner jeg meg igjen?!
Jeg har nettopp tatt MR, ultralyd og hundrevis av blodprøver. Alt startet med noen uskyldige ekstraslag og eskalerende derfra til jeg hadde symptomer på nær sagt alle kreftformer. Hadde i perioden før dette gått til legen ofte grunnet svimmelhet og hjertebank, men etter å ha begynt på betablokkere fikk jeg sterke korsryggsmerter, vondt nederst i magen, nummenhet i flere kroppsdeler nedsatt allmenntilstand og gikk ned 5 kg på et halvt år. Fikk utallige panikkanfall, havnet på legevakta flere ganger og fikk nylig terapeut og konstatert helseangst og depresjon, samt GAD. Har aldri brydd meg om helsa i større grad enn andre, men etter mye angst grunnet hjertebanken og utbrenthet etter tunge studier og "flink pike" syndromet gikk alt nedover. Det eneste som kom ut av disse testene var en ussel urinveisinfeksjon. Stress og overbelastning fikk skylden for alt annet. Med andre ord; psyken kan gjøre deg sykere enn en skulle tro var mulig! Helseangst preger hele kroppen og angst i lengen er ødeleggende. Det er jeg et levende bevis på!! :)
Til forsiden