Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og symptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og symptomer

jan 28 2023 - 13:41
Hei! Blir så klar.. Er ute etter flere med samme erfaring, så det kanskje roer seg litt.
Har helseangst så ALT er jo skummelt. Har så mye press i halsen/brystkassa (men mest opp i hals) av og på, mye raping osv.
Har vært hos legen med det. Vi tror det er sure oppstøt og minner litt om reflux. Har gått på somak en liten uke, men føler ikke det hjelper, men man må visst gå på det en liten stund før det fungerer.
Det er ikke konstant, men av og på, og rapinga plager meg også. Har lest mange plasser at det er vanlig med slik press/klump i bryst og hals når man har angst, men aner ikke hvordan det kjennes ut. ????
Så helseangsten min vil jo bare ha dette til å være noe helt grusomt nå..
Flere som har opplevd dette?
Avatar

ja da

jan 28 2023 - 22:05
jeg sliter med en del angst
jeg raper også mye
og har rett som det er
disse sure oppstøtene
det er visst ikke noe farlig
ettersom jeg har hørt da
men kan selvsagt være
plagsomt og ubehagelig
Avatar

Re: Helseangst og symptomer

feb 9 2023 - 10:38
Jeg har mye av dette også. Skikkelig ubehagelig ????
Avatar

Refluks

feb 18 2023 - 17:58
Jeg har samme. Fått diagnosen refluks , og verkende/brennende smerter i brystet kan være spiserørsbetennelse som følge av refluks. Jeg får syrenøytraliserende medisin for dette. Ofte blir plagene forverret i perioder med mye angst og stress.. kropp og psyke henger sammen, og dessverre blir jeg fysisk syk av angsten
Avatar

Hei

feb 28 2023 - 11:26
Jeg har smerter i hals. ØNH legen finner ungen ting. Men har vondt i skjoldbruskkjertel tror jeg. Har dere opplevd det samme?
Jeg er redd det er kreft siden jeg har smerter.
Avatar

Re: Helseangst og symptomer

mars 5 2023 - 23:42
Hei du!❤️
Jeg har også helseangst. Og for noen år siden hadde jeg akkurat det samme som det du kjenner på nå! Jeg fikk sjekket alt, ultralyd av halsen osv. fant ingenting. Var kun angst! Fikk ikke til å svelge mat, pga klumpen og press i brystet! Var helt grusomt! Så plutselig en dag merket jeg lite til det. Men da var det såklart noe annet jeg kjente på, og var redd for. Alltid nye ting…
Avatar

Re: Helseangst og symptomer

mars 6 2023 - 20:32
Anxiety92: virker som jeg og du har mye til felles ift fysiske symptomer og helseangst. Godt å høre at man ikke er alene!❤️
Til forsiden