Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og svimmelhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og svimmelhet

aug 2 2022 - 22:37
Har slitt med svimmel og ustødig gange i ca 1 måned, noe som er veldig ubehagelig. Sliter konstant med gangen min, og føler at noe er galt selv om alle rundt meg sier at jeg går som normalt. Har vært hos legen og tatt blant annet MR og blodprøver. Til tross for sjekk hos legen har jeg en uvane hvor jeg blir redd for at legen ikke forstår og at h*n ikke sjekker de riktige tingene. Har ofte verk i korsryggen og redd for at det er noe alvorlig i ryggen som forårsaker problemene.
Avatar

Re: Helseangst og svimmelhet

aug 4 2022 - 14:47
Akkurat samme her. Vondt i rygg, nakke og ribben. Har også fått svinmelhetsanfall. Sitter stille også plutselig får jeg kraftig svimmelhet i 2-3 sekunder også borte igjen. Føler meg rar etterpå og blir stresset pga det.

Har også noen gangen er pressende følelse ved kanten på ribbeina. Har tatt ultralyd uten funn. Jeg føler også at jeg er sjekket over alt, men alikavel er jeg veldig redd for at det er noe som er uoppdaget.

I går kom ikke pulsen min seg under 110 slag og jeg ble så redd. Den var høy fra formiddagen og helt til jeg sovnet seint på kvelden. Fikk en slags voksesmerte følelse i armer som etter noen timer flyttet seg til beina. Pulsen har vært roligere i dag enn så lenge.

Har du sagt det direkte til legen? At du er redd det er noe som ikke er sjekket?
Er jo typisk ved helseangst og bekymre seg for det. Hehe

Håper det går bra :)
Til forsiden