Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og sobril

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og sobril

jan 20 2023 - 22:40
Hei!
Er det noen her inne som har lyst å fortelle (positiv) historie med sobril?
Jeg har helseangst som er greit holdt i sjakk, men skal trekke visdomstann kirurgisk om noen uker. Har tannlegeskrekk og skal ta sobril før timen, men har aldri prøvd medisiner. Er livredd for å miste totalt kontroll. Gjør man det? Eller er det avslappende? Er snakk om minstedose på 10 mg :)
Det er helseangsten min (bivirkninger) og kontrollfreaken i meg som gruer seg.
Har fått en sobril av verdens beste lege nå for å teste det ut før timen, for at jeg skal roe meg, men gruer meg til å prøve den hjemme og.
Avatar

Hei!

jan 21 2023 - 20:24
Jeg har helseangst og bruker sobril! Du mister absolutt ikke kontrollen! Du blir bare litt roligere av den:) er ikke farlig med 10 mg:) lykke til!
Avatar

Takk! <3

jan 22 2023 - 10:31
Ååh så bra å høre! Har ei venninne som skremte meg litt, hun sa hun ikke husket noe etter å ha tatt sobril hos tannlege, så jeg så jo for meg full sedasjon. Da skal jeg prøve en ila uka uten å grue meg (gruer meg iallefall mindre) :)
Til forsiden