Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og ryggen, hjelp!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og ryggen, hjelp!

juli 14 2019 - 16:11
Det startet med en brennende følelse i brystet som kom helt uventet mens jeg lå i sengen. Trodde jeg hadde kreft med en gang, så jeg dro til legen to ganger for å høre den samme meldingen om at jeg hadde halsbrann. Følelsen var der fortsatt selvom jeg hadde fått piller ogsånt, og bevegde seg til pirrende og stikkende følelse i arm pg bein. Da var kreftideen tilbake og jeg var livredd. Det gikk litt over igjen, men har slitt med av og på tanker om forskjellige sykdommer siden. I det siste har jeg hatt vanskeligheter med å svelge og føles ut som halsen strammes inn. Samtidig har jeg hatt ryggproblemer der nyrene ligger og nå er jeg helt overbevist om at jeg har nyrekreft. Har brukt en del google og merker at det gjør ting verre, og det eneste jeg klarer å tenke på er kreft og død. Har noen hatt ryggproblemer som følge av angst før? Er så redd...Har bare hatt angst 1 måned nå ca, men er helt forferdelig. Er 18 år gammel også så jeg vet at det er rart hvis jeg skulle hatt kreft nå, men symptomene knager på meg.
Avatar

Re: Helseangst og ryggen, hjelp!

juli 15 2019 - 22:27
Angst gjør at man overfokuserer veldig på ting i kroppen. Ikke google! Jeg forstår du er engstelig. Men det er ikke farlig det du opplever. Det er forferdelig slitsomt. Angst er kjempeslitslitsomt. Kreft fungerer ikke sånn som angsten din prøver å overbevise deg om. Vi blir redde når vi opplever kroppen lager fornemmelser som vi ikke opplever så ofte, eller som kommer sånn plutselig. Prøv å ikke lese om det, ta det opp med fastlegen fordi han/henne har lang utdanning på mennrdkekroppen. Husk: angst er ikke farlig, og du har ikke kreft. Kroppen er rar.
Til forsiden