Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og panikkangst/ indre uro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og panikkangst/ indre uro

des 3 2018 - 23:31
Hei! Jeg er ei jente på 19 år som sliter med angst. De siste 5 ukene har vært så utrolig ille at jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg.
Det starter for 5 uker siden da jeg var så utrolig svimmel/ ør/ kvalm/ skjelven og utrolig hjertebank. Føltes virkelig ikke ut som er angstanfall. Jeg klarte så vidt å gå så mamma og pappa måtte bære mer halvveis ut av senga og til legevakta.
Jeg kom dit, tok litt forskjellig tester blandt annet ekg men alt var fint og de mente d bare var angst.
Sånn her fortsatte det i en uke, så fikk jeg nye «symptomer» diare på morraen og veldig mørk urin. Jeg er så utmattet. Føler meg også mye kvelt nå og tung i hodet. Har verdens verste indre uro også. Legen sier at ingen ting er galt, og at det bare er ahgst men har vært sånn her i 5 uker og jeg klarer snart ikke mer. Har vært inne i 5 uker.

Har noen opplevd det samme?/ hva gjorde dere for at det skulle bli bedre?/ går dere på noen eventuelle medisiner?/

Grunnen til at jeg er så urolig er at det aldri har vært så ille i så lang tid . Har ikke klart å slappe av et eneste sekund og føler ikke legene ta meg seriøst og stempler meg med angst i panna bare fordi der står på den datamaskinen.

Vær så snill å hjelp
Avatar

Hei

des 8 2018 - 06:46
Synes du skal få deg ny time hos fastlegen din også ber du han/henne om å sende en henvendelse til Voksen psykiatrisk poliklinikk så du får komme til dem for vurderings samtale hvor de da vurderer om du skal få tilbud om hjelp gjennom dem, og det vil du få om de også mener at du har angst, eller eventuelt henviser de deg til psykiatritjenesten om de føler det er det rette for deg. Og om de mener at det er tull at du har angst så må du jo få en fullstendig medisinsk utredelse gjennom lege/sykehus. Er greit og få klarhet i det engang for alle så du slipper å sitte der å gruble hva det kan være :)

Og om du ikke har gjort det ennå så få tatt blodprøver hos legen bare for å sjekke at alle vitaminer og mineraler er der de skal være. Jeg hadde ett par store mangler selv som førte til symptomer i kroppen.
Avatar

Re: Helseangst og panikkangst/ indre uro

des 16 2018 - 17:59
Jeg har opplevd nøyaktig det samme som deg. Når jeg først fikk dette for ca 3 år siden så kom jeg meg ikke ut av døren på 2 mnd. Tok ekstremt lang tid før jeg «trodde» på at dette kunne være angst. Hadde utallige turer til legevakten og leger og diverse. Har gått i behandling siden den gang og blir bare bedre bedre. Hold ut!
Til forsiden