Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og mageproblemer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og mageproblemer

juni 10 2019 - 22:09
Hei, ny på forumet her. Jeg sliter med en voldsom helseangst som begynner å ta fra meg livsgnisten. Har en del fysiske symptomer. Hatt klump i halsen , vondt i hode , muskelsmerter , dotter i ørene , tørr i munnen , og nå mageproblemer . En del diffuse smerter i magen, ømhet , kjennes ut som konstant gruemage ... og mye kvalm. Vørt utredet på sykehus både med ultralyd av magen og svelgt slangen. De finner ingenting galt så jeg må vell godta at det ikker er noe galt med magen min. Har av og til løs mage / noen ganger hard. Men stort sett normal avføring . Kjenner helst på denne diffuse smerten og kvalmen. Andre som har dette ?
Avatar

Re: Helseangst og mageproblemer

juni 10 2019 - 22:14
Det der høres ut som angst. Helt vanlig angst.

Jeg vil mistenke din angst for sympomene som grunnen til dem.
Avatar

Re: Helseangst og mageproblemer

juni 11 2019 - 13:58
Kjenner meg vekdig igjen i det du skriver her! Mine magesmerter ligger i mellomgolve! Altså øverst i magen.bli enormt kvalm innemellom. Værst etter mat! For lyst til å kaste opp. Hvor har du det verst?
Avatar

Re: Helseangst og mageproblemer

juni 11 2019 - 15:10
Mine magesmerter er litt overalt. , derfor litt diffuse men har de også øverst i magen, men som regel langt nede i magen.
Til forsiden