Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og lei

okt 13 2022 - 23:41
Hei. Første innlegg her.
Har vel diagnostisert meg selv med helseangst; litt av og på. Men no tar der heilt av her. For ei veke, som lyn fra klar himmel- begynte jeg å kjenne kriblinger i armer og bein. Kriblinger, ilinger, varmefølelse, kuledefølelse. Og så no: muskelrykninger i fot. Har vore til to leger (privat og fastlege)- de er ikkje bekymra for noe alvorlig, men har testa for vitaminmangel. Har i dag hatt mye å gjøre, og «glemt» symptomene litt, fram til no i kveld då eg kjenner eit eller anna i halsen. Samtidig med prikking og muskelrykning i fot, så blir jeg livredd. Kan tankene virkelig gi alle disse fysiske symptomene? Klarer ikke å konsentrere meg om livet føler jeg. Dette er virkelig voldsomt.
Avatar

Re: Helseangst og lei

okt 14 2022 - 13:46
Har hatt smerter og muskelrykninger i mange år nå! Nervesmerter osv! Lang historie! Ingen har funnet noe feil med meg. Sitter antageligvis bare i hode. Hos meg er det konstant rykninger i leggene når jeg er i ro. Hatt det i 6 år. Angst skaper kaos i nervesystemet til de grader. Vist en ikke aksepterer det vil det bare bli værre! Det er min erfaring. Tankerspinn gjør at snøballen ruller og ruller. Det er helt utrolig! Men sant
Til forsiden