Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og angst for å være alene.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og angst for å være alene.

juni 16 2014 - 15:08
Hei! Finnes det flere enn meg som har helseangst og diverse andre angstdiagnoser i tillegg. Og en skikkelig angst for å være alene. Jeg har ikke bodd eller vært noe alene på over to år nå. Og livet mitt blir bare mer og mer innsnevret. Jeg prøver å få hjelp osv. Men det er ingen steder jeg kan bli henvist og få hjelp. Har vært innlagt på en psykiatrisk avdeling ,men der kunne de heller ikke hjelpe meg fordi situasjonen min og sykdomsbildet mitt var så sammensatt. Jeg har vært i media flere ganger fordi jeg føler jeg ikke kommer noen vei, og tenker på familie som må være helsepersonell for meg. De må jo være med meg hele døgnet så og si..(kunne skrevet myyyye mer,men kan ta resten på privaten.

Lurer på om flere er i samme situasjon? Jeg kunne tenkt meg å dele erfaringer og få råd.
Avatar

Hei

juni 17 2014 - 20:59
Jeg har også angst for å være alene, bl.a. men ikke så mye helseangst. Har vært redd for å få angst enten jeg går tur alene, kjører bil alene eller er hjemme alene. Spesiellt hvis jeg er sliten. Men dette er blitt bedre for meg.

Legger deg til som venn hvis du er interessert i å veksle meldinger :)
Avatar

hei.

juni 17 2014 - 21:52
Koselig det! :-) Vi skrives !
Til forsiden