Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og MR

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og MR

nov 23 2020 - 22:56
Hei! Jeg har hatt helsenagst hele dette året, og på fredag er dagen for min MR undersøkelse kommet. Har slitt med symptomer siden Januar, og først nå skal jeg få sjekket det ut. Legen min sier han har vanskelig for å tro at det er noe alvorlig, men at for min egen del kan det være best og få det sjekket for å være 100 % sikker.

Så kommer jeg til spørsmålet, hvordan skal jeg klare å slappe av til svaret foreligger? Undersøkelsen er sent på kvelden, og jeg har til og med tidligvakt på jobb dagen etterpå. Ser ikke for meg det akkurat blir rikelig med søvn, og jeg kommer nok til å ha telefonangst de neste dagene etter.
Avatar

Re: Helseangst og MR

des 2 2020 - 01:03
Ser det er over en uke siden du skrev, men velger å svare likevel. Jeg hadde også en undersøkelse i oktober. Grudde meg veldig til denne, og grudde med også til venetiden etterpå. Dette visste legen min, så han ba meg skrive han en melding på helsenorge når undersøkelsen var ferdig så skulle han sjekke opp angående svar. Etter undersøkelsen fikk eg beskjed med han som tok undersøkelsen at jeg ca fikk svar om 14 daga, kan tro jeg fikk panikk. Meeen 3 timer senere tikket det inn en melding på helsenorge frå fastlegen min der han forteller meg at han har sjekket opp angående svaret og alt såg bra ut :-) Kjekt med forståelsesfulle leger :-) Håper det gikk bra med deg!
Til forsiden