Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst, fysiske symptomer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til juppern79

juni 14 2019 - 20:40
Er ikke det gode nyheter da? Det betyr at vi med høyst sannsynlighet kan understreke hva problemet er, og agere deretter.
Avatar

Re: Helseangst, fysiske symptomer?

juni 14 2019 - 22:26
Jo det er supre nyheter det. Og hadde alle trodd på akkurat det så hadde vi jo ikke vært her inne og snakket om problemene heller..

At det mest sannsynlig ikke er noe alvorlig galt, «kun» hjernen vår som produserer alt av vondter og tanker, er iallfall noe jeg selv sliter fælt med å slå meg til ro med.. og når det til stadighet dukker opp fysiske plager og symptomer som en aldri hadde forestilt seg kunne dukke opp i en slik sammenheng, da er det virkelig ikke så enkelt heller.
Avatar

Re: Helseangst, fysiske symptomer?

juni 15 2019 - 03:18
Det er det som gjør dette så vanskelig. At man kjenner fysiske symptom. Men det er jo hjernen som tuller med oss som regel..
Avatar

Re: Helseangst, fysiske symptomer?

juni 17 2019 - 14:37
Uff, ja det er jo helt fryktelig:(
Skulle gjerne hatt noen øvelser innen kognitiv terapi jeg kunne brukt.. føler snart jeg går nedenom og hjem. Har så mye fysiske symptomer at jeg ikke vet hva som er reelt eller angst lenger.. og det gir bare enda mer angst. :(
Avatar

Re: Helseangst, fysiske symptomer?

juni 17 2019 - 23:16
Merker nå at det er mest leamus i kjeven/kinnet, av alle steder. Bruker magnesium spray på legger og lår, håper det hjelper. Ekkelt å ha det i kinnet. Kjenner det stresser meg opp.
Avatar

Re: Helseangst, fysiske symptomer?

juni 22 2019 - 10:38
Jeg har klart å sånn halvveis blir kvitt leamusa. Men jeg kunne også få den i kinnet. :/ Men kommer tidvis hvis jeg er veldig stressa og bekymra. Ohså andre steder.. Verste for meg om dagen er en konstant følelse av at det «stråler» fra kulen på halsen/under kjeven og mot øret på samme side. Nummenhet/prikking hele siden av kjeven og vondt i øret. Sikker på at jeg har fått spyttkjertelkreft. :/ kjenner det verker opp mot øret hver gang jeg svelger. Konstant. Nummen i skulder og bryst på samme side også.. sånn mauringdølelse. Blir sprø av det her.
Har vondt i den ene leggen også. Hatt i månedsvis..Tror det er kreft det også. Spredning. Er helt fryktelig det her altså. Fikk skikkelig angstanfall her om dagen. Følte at jeg kom til å dø.
Til forsiden