Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst - Hele verden minner deg på det HELE tiden!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst - Hele verden minner deg på det HELE tiden!!

aug 13 2019 - 10:19
Har i en lengre periode hatt helseangst etter et nokså dårlig møte med helsevesnet for 2 år sia (ironisk nok jobber eg selv på sykehuset..)
Alle vondter å små symptomer har blåst seg opp til å være kreft i tåa til svults i hjernen. Jo mindre bagatell det er snakk om jo mer klarer jeg blåse det opp til å bli noe veeeldig farlig.
Men fra jul å frem til sommeren så gikk det ganske greit. Fokuset var ikke på sykdom. jeg hadde det greit. litt migrene å muskelspenninger som jeg over lengre tid har hatt.
Så kommer slaget i tryne. Jeg får litt muskelspenninger å tenker ikke så mye over det før VG, Dagbladet, nettaviser å alle andre annonser som er på sider jeg besøker på nett kommer med overskriften: Disse plagene kan være kreft!.
Tusen Takk for den starten på sommeren. Helse sommeren føler jeg meg litt forfulgt av disse annonsene om farlige kreftdiagnoser å hvor små symptomer som skal til før man har det. TAKK Å LOV for at det ofte har vert + saker (BETALINGSMUR) har heldigvis ikke blitt så desperat.
Kjenner det er slitsomt å måtte være litt i høyspenn når jeg skal inn å lese dagens nyheter... dagen kan fort bli ødelagt pga det.
I skrivende stund har jeg en legetime i dag pga smertene i en skulder i en mnd å i dag skulle jeg inn på VG for dagens nyheter som normalt.. å ka tror dere var der: Bilde av ei som holder seg på skulderen men noe smerter å teksten: Disse små symptomene kan være kreft!!
jaja.. ikke rart vi sliter til tider tenker eg. Skal vi klare oss må vi kansje bare isolere oss helt? men da kommer jo bare isoleringsangst osv osv...
Til forsiden