Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

sep 8 2021 - 14:06
Jeg har slitet med plager siden juni. Legen og legevakten mener det er angst men har alltid en frykt, selvom di sier jeg er frisk. Har mye stikking i magen som er vondt som og kan flytte på seg i andre deler men idag har jeg hatt veldig mye vondt å kraftig stikking mitt på(i) magen. Litt usikker på hvordan jeg skal forklare dette men føles ut som mange store nåler stikker meg eller litt maur i kroppen aktig bare vondt som sakt. Noen som sliter med dette i forbindelse med angst?…
Avatar

yepp

sep 11 2021 - 02:23
asså jeg hadde særlig
for mange mange år siden
både stikking og smerter
flere forskjellige steder i kroppen
men dette forstår jeg i dag
hadde sammenheng med angst
ville bedt om beroliggende
og så sett evt forandringer
hvis jeg var i dine sko
jeg heier på deg jeg ;)
Avatar

Re: Hei

sep 11 2021 - 15:57
Husk at når man sliter med angst så er det lett å bli fanget i slike onde sirkler. Man kjenner et eller annet, også begynner man å gruble hva det kan være, og dermed forsterkes det man kjenner, man bli mer redd. osv osv.

En annen ting er at det er en veldig sterke nerver i magen som lett blir påvirket av hjernen. Så det er ikke unormalt at man kjenner ting i magen når man er nervøs og engstelig. Jeg hadde selv angst i mange år og vet alt om hvordan dette kjennes. Jeg hadde også mange forskjellige kroppslige plager som jeg forsterket gjennom hvordan jeg tenkte på det.

Hvis du har vært hos legen og de sier at det ikke er noe fysisk galt med deg så vet du i allefall at det ikke egentlig er noe å være redd for. Da er det mulig å bryte ut av den onde sirkelen.
Til forsiden