Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Haha

mars 24 2021 - 18:32
Så kult Nick du har Livet etter døden.Den var bra altså.
Avatar

Som ventet så blir denne tråden også avsporet

mars 24 2021 - 19:17
..og mest sannsynlig slettet.

Det er faktisk sånn forumsregler er at man ikke kan drive å gå til angrep på brukere / drive brukerdebatt når en mening er ulik ens egen.

Man kan ikke drive å kalle folk mobbere å sier man skal ta overdose piller for en tråd ble slettet - bare fordi en diskusjon ikke gikk i ens favør.

Temaet om å glorifisere afterlife hører ikke hjemme på åpent forum der brukere på ungdomsskolealder leser.

Når moderatorene oppdaterer til nytt forum så vil det kanskje bli mulighet for å ha egne dagbøker / underforum der man kan diskutere og være med VOKSNE likesinnede som har samme interesser.

Frem til da så vil jeg og flere fortsette å rappoterte innlegg som er upassende for unge , nye lesere.
Avatar

Tristrist

mars 24 2021 - 19:17
Ja det kan man si det er sant at latter forlenger livet.Hehe.Søt du er tristrist.
Avatar

Huff

mars 24 2021 - 19:23
Skal du også kommentere nå hva slags kallenavn folk også skal ha.Å nei da denne tråden blir nok ikke slettet.Liker du den ikke start din egen over hvor forferdelig mrs freak er sammen med dine 2 venner.Dette forumet skal tåle alle slags mennesker de negative akkurat som de positive.Det er ikke 3 personer her som skal definere hvordan forumet skal være.Vi er mange her og folk er vel blitt lei av å bli belært ting.Vi er mennesker ikke maskiner.

Avatar

Re: Hei

mars 24 2021 - 19:31
Rogajente

"Det er faktisk sånn forumsregler er at man ikke kan drive å gå til angrep på brukere / drive brukerdebatt når en mening er ulik ens egen."

Det samme gjelder vel deg?
Avatar

Definitivt: sies ifra

mars 24 2021 - 19:36
Helt klart at det må sies ifra om tekstlig innhold som er uegnet for unge/sårbare lesere. Som er et saklig tema. Men så er det endringer underveis, slik at forum/form/moderering vil bedres. For alle parter/brukere. Mulig voksen-ID på de som vil inn i enkelte forum, verifiserte brukere e.l. Hvor i all verden er ansvarsfølelsen for de ekstra sårbare ? Med eget ego ?
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 19:46
At tråden har sporet av herregud det er jo helt greit.Fins det en oppskrift hvordan tråden skal være.Kanskje tråden er akkurat som vi mennesker kaos i tanker har vel de fleste av oss og hvem bestemmer hva som er avsporing er her.Man må vel slutte å være så prippen her i livet.Mennesker er fulle av kaos så la mennesker være mennesker.Denne tråden passer ikke for dere to så ikke les.Jeg tvinger ikke dere til å lese noe.Vi har lov til å ha diskusjoner og det der pratet om hvordan dere bryr dere så mye unge seriøst.Dere driver herske teknikker rundt her på forumet for å vise at dere skal styre og belære.Det eneste vi andre gjør er å diskutere ting.
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 19:50
Lillebau de har gått så lenge på angrep nå at de burde starte sin egen gruppe mot mrs freak.Bortsett fra de hadde ikke hatt med seg så mange som de forestiller seg selv.De har fått det for seg at alle tenker som de gjør her på forumet og de er helgener som skal redde forumet fra mrs freak.
Avatar

Pause

mars 24 2021 - 19:58
Kanskje flere trenger pause fra forumet? Meg selv inkludert. Slike innlegg fører ingenting med seg. Ta diskusjon om afterlife på PM?!
Avatar

Hmm

mars 24 2021 - 20:11
Mrs freak har ikke tenkt å ta pause fra forumet nå.Hun nekter å bli tråkket på.Dette forumet prøver 3 personer å styre sin vei og det er ikke greit overfor mange som er her.Tråden kan gå i den retningen den går.Vi er mennesker.Ingen er perfekte.
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 21:04
Jeg ser dere tre tar hele tida opp dette med unge brukere og det dere skriver tar jeg sterk avstand fra.Det er ingen forherligelse av noe her.Det å legge på ett menneske den byrden av at jeg inspirerer andre syns jeg er nedbrytende i seg selv.Dere bør gå inn i dere selv og tenke hvorfor er dere bedre enn meg som menneske.Dere driver og vil styre her og herske over alle andre på forumet for å få det slik dere vil og belære oss andre rundt.De eneste som prater om forherligelse er dere.Livet er ikke dans på roser og mange som er langt nede vil finne all den positiviteten som moraliserende.Dere går tre mot en person og dere ser på dere selv som helgener som skal redde forum fra mrs freak.Tenk dere godt over at ingen mennesker liker moralisering belæring og hersking rundt her.Dere har vært på mange av trådene jeg skrev bevvist for å tråkke på.Det er ingen her som forherliger noe det er kun dere tre som har fantasier og tror dere er helgener som skal redde alle.Det er mange mennesker her på forumet det er faktisk ikke bare dere tre.
Avatar

Kommentar fra Sidetmedord

mars 25 2021 - 00:22
Som jeg har nevnt til flere av dere så følger vi nøye med forumet og diskusjonene her. Vi er opptatte av at dette skal vært et forum der det meste skal kunne diskuteres, selv om man er uenig. Jeg oppfordrer på et generelt grunnlag at vi respekterer hverandre og holder diskusjonene saklige - Kenneth, Sidetmedord
Avatar

Enig

mars 25 2021 - 00:39
Det er jeg helt enig i.
Avatar

Ros til SDMO/Kenneth

mars 26 2021 - 08:22
Fint at dere modererer på denne måten, den har ikke jeg sett før. Altså trolig en skjerping av moderering, som er bra. Flott med presisering av generelle kjøreregler, herunder spesielt saklighet. God ledelse av en debatt gir som oftest bedre resultat for alle parter. Og unngår at bl.a. personangrep, overdreven bruk av peking, «du/dere er», stigmatisering og usakligheter tar overhånd. Godt tiltak. Det gir retningskorreksjon/stopp for debatter som har bevegd seg i feil vei. Som denne debatten gjorde.

C’est la vie
Avatar

Administrator

mars 26 2021 - 09:41
Kenneth jeg vil si takk til deg som syns det meste skal kunne diskuteres her selv de tingene man er uenig i.Her selve det åndelige som var kritisert.Takk Kenneth så mye du har visst med dette at ytringsfrihet står høyt.
Avatar

Livet etter døden

mars 26 2021 - 12:36
Det provoserende jeg skrev nå slik du selv skrev sist.Syns du episode 1 var best av den dokumentaren.Jeg syns egentlig den sa så mye.Jeg vet ikke om du leser dette nå el hvor ofte du er innom bare lurte på det siden du sa du hadde sett den dokumentaren.
Til forsiden