Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

mars 20 2021 - 07:50
Jeg har bestemt meg for å ta en pause herfra da jeg blir anklaget for å spre dårlige ting rundt på forumet.De prøver å tegne ett bilde av meg som ett ondt menneske og det ble nok for meg i natt da jeg så at de tok med flere.Forumet er tilegnet positive mennesker vi som er mer pessimistiske og deprimerte som ser verden på en annen måte vi blir meid ned av enkelte personer her som tror de eier forumet vel det gjør de ikke og det kommer de aldri til å gjøre.Vel jeg ha kjempet krig mot pille eskene mine vel lenge nå og de har gjort det vanskeligere for meg ved å angripe hele tiden angripe angripe angripe så hva gjør dere som angriper meg til noe bedre mennesker da når dere ved å angripe meg kaste meg utfor stupet.Vel dere kan ikke knekke meg det er ingenting å knekke uansett.Men det å bli anklaget at jeg inspirerer mennesker fordi jeg Tardetsommanhardet og Alien hadde interresante fislosofiske prat.Jeg konmer til å savne dere masse forresten mens jeg har pause.Dere to vil jeg si til kommer til å savne dere masse vår filosofi prat Tardetsommanhardet Alien og hans sitater.jeg vil savne dere.
Til alle dere fantastiske mennesker som leser dette
Ytringsfrihet er hellig.Aldri la enkelte personer ta det fra dere skriv det dere tenker og føler her.Skriv det dere føler for og aldri la noen ta det fra dere hva dere føler og tenker.Dette forumet eier ingen av oss selv om disse menneskene prøver å styre det i sin retning.Det virker som dette noen ganger er for positive og optimistiske menneskene mens vi som er deprimerte og pessimistiske de prøver å meie oss ned.Så det ble for tungt for meg derfor tar jeg pause det i natt når jeg så at enda flere da ble det nok.Gratulerer til dere som har fått dette til dere har hengt dere sammen som en fotball lag mot en person.Dere som har gjort dette har virkelig noe å være stolt over.Dere rottet dere sammen mot en person virkelig vær stolt og fornøyd over dere selv,Dere har fått det til.Jeg vil savne enkelte av dere som jeg skriver med her som er interresante mennesker å diskutere med og også på private med de som skriver med meg.Jeg tar en pause de som har rottet seg mot meg har gjort det for vanskelig for meg i forhold til andre kriger jeg kjemper mot ellers i hverdagen.

Avatar

forståelse

mars 21 2021 - 18:24
trist trist trist mrsfreak
det sitter noen her i forumet
som bør gå inn i seg selv nå
ingen skal få kneble ytringsfriheten
alle skal ha rett til å si hva de tenker på
ingen ytring skal være mer akseptert
dette er et forum som skal ha plass til alle
det er jo ikke så overraskende det
at det er negativitet på en psykiatrisk chatteside
vel husker ikke hvem men: LIVET ER IKKE
ALLTID BARE HVA DU SELV GJØR DET TIL, DET ER
FAKTISK OGSÅ HVA ANDRE MENNESKER GJØR DET TIL!
på gjensyn mrsfreak ;)
Avatar

Re: Hei

mars 21 2021 - 23:16
Svarer ikke på alt, men leser mye her inne.
Føler du har vært / er en viktig samt bra stemme på forumet.
Så det var faktisk trist :(

(Har hatt 2x profiler)
Avatar

Takk

mars 22 2021 - 15:18
Dere fine koselige mennesker.glad i dere.Jeg hadde tenkt å ta en kortere pause men det blir lengre pause for meg.Jeg setter stor pris på dere.Etter at innlegget mitt ble slettet av de som presset seg desperat frem fant jeg ut at det kanskje det ikke er så mye plass for meg her.Jeg tenker vi som sliter alvorlig i det stille med våre negative mørke tanker og depresjoner ser ut som de vil ha oss til å være stille.Det blir lengre pause for meg enn det jeg trodde.Når man bruker tid og krefter å skrive ting og det blir slettet så tenker jeg også at det er respektløst mot meg.Hurra for de positive som ser solskinn overalt de kan legge det under også blant 3 positive ting de er glad for.Jeg setter pris på dere fine folk her som skriver fine ting men pausen min blir lengre enn jeg trodde.Jeg har kommet til det punktet av å tenke om det er noe plass for meg her i det hele tatt.
Avatar

Ja

mars 22 2021 - 16:38
Setter stor pris på dere alle men dette viser at ytringsfrihet er kun for enkelte mennesker på forumet og jeg er der hvor jeg ikke vet om det fins plass for meg her.Tenkte først å ta en kort pause her men det blir lengre pause.Enkelte mener de eier forumet noe de absolutt ikke gjør og de har fått gjennom vilja si dette får meg til å lure om det fins plass for meg her.Ha en flott dag folkens.
Avatar

Vil ikke miste deg...

mars 22 2021 - 22:50
Håper vi kan fortsette kontakten. Hører fra deg om det er gjensidig <3
Ønsker virkelig og lytte på deg, være der for deg
Avatar

Hei

mars 23 2021 - 17:47
Dere fine folk.Mrs freak er for mye for dramatisk.Hun er dum og verdiløs og negativ og pessimistisk og full av depressive negative følelser men til tross for det bedre å gi råd fra hjerte enn fra en psykologi bok.Når jeg skriver til dere er det fra hele hjerte til mrs freak og ikke fra psykologi bøker noen brukere har tendens å diktere fra.Noen ganger så slitsomt me de som bruker disse psykologiske bøkene.Det har vi psykologer til.Jeg står fortsatt ved det innlegget jeg skrev at det var ingenting galt med det.Det som er trist trist er at vi 2021 i ett trygt land som Norge blir nektet vår ytringsfrihet når det fins land der ute som ikke har ytringsfrihet.Mennesker som ikke har stemme.Så skulle gjerne sendt enkelte som vil forby ytringsfrihet en tur dit for å lære litt.Mange av oss som bruker forumet har negative og dårlige tanker hvis det er noen sted bortsett fra psykologenes kontorer hvor vi skal kunne få selv det negative frem så er det faktisk her.Her skal det være faktisk greit for livet er tungt.Uansett hva man sliter med skal man kunne få det ut her er vel derfor vi har dette forumet.Hadde livet vært dans på roser så hadde ingen av oss vært her på forumet.Mrs freak er åndelig og det er slik hun er.Så uansett hvor kaotisk hun er og verdiløs heller gi råd til andre fra alt hun har enn råd fra psykologi bøker.Vær dere selv folkens.Aldri la enkelte ha tro de har makt for alle har noe å si.
Avatar

Hei

mars 23 2021 - 22:14
Suicidesquad det er bare å skrive her.Du mister ikke meg.De kan ikke knekke meg.
Avatar

Hei

mars 23 2021 - 22:20
Du har rett Tardetsommanhardet jeg skal ikke la noen herse over meg.Haha hvilken bolletype..Tenkte kanskje sjokoladeboller for da blir det sølete i tillegg.
Avatar

hei.

mars 23 2021 - 22:59
Jeg kjenner ikke til det som har skjedd på forumet her... men jeg kjenner til å slite psykisk i lang tid..! Jeg har fått uføretrygd og er 29 år, og har fortsatt veldig mørke tanker ofte selv... så jeg tenkte å si noe om det å snakke til seg selv når man går i "mørke tanker" og bare tenker å "gi opp alt"..

ofte fungerer det ikke å si "livet er flott" eller "våren er her" og sånne ting, spør du meg, som liksom er innlysende positive fokus.. det bare fungerer ikke om man tenker svart, noen ganger.

En måte å snakke til seg selv på som jeg føler gir meg mer på mørke dager er:

"kan jeg klare å gi meg selv en klem?"
"Kan jeg klare å velge å være grei mot meg selv idag, prøve å få litt sol i ansiktet selv om jeg ikke har lyst til det? For det vil alltid være bra for meg."
"kan jeg klare å komme meg ut og møte noen, eller å ringe noen som det kan være litt positivt å snakke med... eller gjøre noe som "GRI MEG EN FØLELSE AV KONTAKT SOM FØLES GODT FOR MEG?" Finnes det noe å gjøre som engasjerer meg? alt fra en fet serie på netflix eller noe annet som er gøy, som å plante et før, en hobby eller interesse...snakke til google...

"klarer jeg å gjøre noe for å være aktiv idag, som å sykle, gå en tur eller handle noe jeg trenger på butikken?"


Å føle at man klarer å ha det bra, går i stor grad på å ha en følelse av sikker tilknytning til andre, hor man kan dele av seg selv. og føle kontakt.
Men utenom det når kontakt er vanskelig, så kan man hjelpe seg selv med sol i ansiktet, aktivitet, ting som engasjerer en, gjøre ting man er nysgerrig på...

.. prøv å spør deg selv om hva du kan klare, i selvmedlidenhet, istedenfor å ha en gi-opp holdning. Problemet med det, er at da er man selvdestruktiv, og andre kan fort mislike en for "kjipe holdninger". Å være selvdestruktiv er ikke bra for noenting, desverre. Man ønsker kanskje å skrike om hjelp ved å oppføre seg sånn, men det fører også til at andre igjen trekker seg fort unna.
Jeg sier ikke du er kjip. og jeg aner ikke hvor vondt du har det. Det er lov til å føle seg mørk og oppgitt. men å best mulig lære seg å være selvmedlidende og spørre om "hva man kan få til", vil alltid være oppskriften for et selvstendig menneske på hvordan man takler situasjonen og klarer seg selv.

Det er ikke enkelt, men det er det beste tipset jeg kan gi deg når livet er vanskelig.

Kan du gi deg selv en klem?
Kan du holde rundt deg selv og si at du klarer å snakke med noen idag, som det er ok å snakke med?
Kan du føle deg takknemmelighet for noe ved dagen, og føle at du kan takke deg selv for noe som skjedde iløpet av dagen? Klarer du det, så er du allerede flere skritt i riktig retning. Og i den retningen må man prøve å veilede seg selv.

Håper det kan hjelpe deg i de mørkeste dagene. :)
Avatar

Tårnet

mars 23 2021 - 23:09
TilCarlsen: veldig bra skrevet og formidlet. Tips også. Flott at du deler, dette hjelper andre.

Spesielt dette med selvdestruksjon. Det er ofte vanskelig å innse selvdestruktive tanket selv, da hjernen serveres bekreftelser på negativ rutine.

Avatar

Hei

mars 24 2021 - 09:14
Tårnet til Carlsen det var mange gode tips og takk for det.Når man bærer på mye selvforakt ser man ikke lyse sider og at det ikke fins håp.Ja jeg er veldig selvdestruktiv og når man har vært slik i så mange år som jeg har vært så blir det med tida tyngre og tyngre.Akkurat selvmedlidenhet kjenner jeg meg ikke igjen i men ellers gode tips og råd og det setter jeg pris på,Depresjon er en satan den tar fra deg så mye energi og krefter og gjør en svakere og i tillegg så kommer depresjon sjelden alene for den tar med seg andre psykiske lidelser og der er de plutselig flere samla så alltid er det noe.Jeg er der hvor det er vanskelig å komme seg opp på grunn av krefter i kroppen.Det var mange gode tips du skrev.Det var koselig.
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 09:17
Nidelven du har sagt ditt.Du fikk vilja di.Du fikk frem hvor ond jeg er og innleget ble slettet.Jeg ser ingen grunn til at du skal drive og skrive rundt mine innlegg for fredens skyld.Jeg trenger ingen belæring el en som ser ut til å gi råd rett fra en psykologibok.Du fikk det gjennom.Du fikk vilja.nÅ burde du klappe for deg selv.
Avatar

Ytringsfrihet?

mars 24 2021 - 14:51
Som du snakker så ivrig om ms. Freak.

Du kan ikke forlange at folk forlater " din tråd" som du ikke syns noe om.

Både Carlsen og Nidelven har gode tips om hvordan man kan takle depersjon, syns du skal forsøke å ta imot tips du får her.

Istedenfor å bli sint og bære nag til brukere som har en annen mening enn deg.

Pust inn og gi deg selv en klem.
Avatar

Har sagt det før, sier det igjen

mars 24 2021 - 14:57
Å skjerme Den Andre for legitim kritikk er ikke å ta Den Andre seriøst.

Og det skal jeg gjenta helt til folk her inne tar det inn over seg. (De det gjelder vet det selv...)
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 15:06
Dette går begge veier Frikar.Du er flink til å kritisere andre men hva med deg selv.Kanskje det er på tida at du også ser på deg selv og din egen oppførsel.Nå gikk du i stad fra en tråd hvor du skrev til meg skal ikke du ha pause mrs freak til å komme på denne tråden.Hvorfor i all verden verden driver du og provoserer.Hva er det du vil oppnå med dette her Frikar og fortsette å provosere.Mår det er sagt Dere kommer aldri aldri igjen til å komme og prøve å tråkke over Mrs freak uansett hvor mye dere prøver.Ferdig med dere to,Dere blir ignorert fullstendig.Har ikke tid til dere to.
Avatar

Hvem mener du ?

mars 24 2021 - 15:13
Meg og frikar? Eller Nidelven?

Og hva er galt med det JEG skrev Nå da?

Jeg finner ikke noen regelbrudd i det jeg skrev, og som du sier er det ytringsfrihet
så lenge man følger forumsreglene.

Ta til deg tipsene du har fått heller , og PRØV å være saklig.
Avatar

Alle tre

mars 24 2021 - 15:25
En som driver psykologi som tatt fra en psykologibok
Andre som driver og provoserer rundt
Deg er det vanskelig å putte noen steder
Så driver dere og skal belære rundt mennesker på forumet.Kritikk mot andre men aldri seg selv interresant.Jeg forakter meg selv hater alt ved meg men jeg har aldri skjønt meg på mennesker som driver og skal belære andre rundt her.Når det er sagt jeg er ferdig med å diskutere med dere tre.Ferdig ingenting mer å si.Ta vare på hverandre dere tre.Gi hverandre klemmer og husk hver dag tre positive ting dere gjør.Smil og always look at the bright side of the life.
Avatar

Igjen- la oss være saklig

mars 24 2021 - 15:47
Moderator: jeg tar her opp noen poeng som har figurert flere ganger tidligere; mest nå nylig. Hvilket er uheldig for forumet etter min mening.
—————
Igjen er det beklagelig å observere at tekstlig innhold er et stykke utenfor alminnelig folkeskikk samt forumregler. Det er helt nødvendig å si ifra om slike observasjoner.

Dette er ikke videre egnet til å fremme forumets formål. Ei heller noe særlig stemningsskapende.

1. Påstand om at jeg har fått frem hvor ond noen er, som oppgis å være årsak til sletting av en tråd.
2. Jeg hevdes å være en som mobber
3. Det påstås at jeg skriver «rundt» noens innlegg; også for fredens skyld; altså ønsker en bruker å selv regulere hvor jeg bidrar. Og hvorfor jeg skriver; ikke for fredens skyld iallfall.
4. Det synes å være slik at den som starter tråden eier den, og vil ha seg frabedt noen/noe som ikke passer. Eller at tråden skal kunne gå i den retningen «eier» foretrekker.
5. Påstand om at jeg gir råd rett ut fra en psykologibok. Og det er i tilfelle ikke ønskelig fra en bruker av forumet. Og om jeg gjorde så, hadde ikke det vært greit. Etterprøvbare fakta i såfall.
6. Påstand om at jeg bruker store, flotte ord. Bl.a. påstås det at det gjøres for å skjule at mitt egentlige mål: mobbe/fryse ut noen.
7. Det oppfordres at jeg bør klappe for meg selv over hva jeg har oppnådd.
8. Det går 3 minutter mellom et innlegg til en annen bruker og regelrett kjeft mot meg i neste innlegg. På bakgrunn av at jeg har roset en bruker for å dele, samt gitt noen innspill.
9. Stigmatisere brukere for å forsøke å hjelpe andre (og seg selv).
10. Gruppere og fremstille brukere i gruppe som mobbere.
11. (det klarer seg, disse over har blitt skrevet - dog mulig at MH har slettet diverse tråder/innlegg i etterkant).
12. Angrep om at jeg skriver for mye; lange tekster.
13. Angrep på måten jeg skriver på.
14. osv.

Ikke mye saklighet i påstandene ovenfor. Jeg oppfordrer igjen til saklighet, og ikke personangrep. Saken er at gjentagende forherligelse av livet etter døden i ulike tekster ikke er veldig egnet til å trekke til, beholde eller bedre situasjonen til brukerne. Spesielt de yngre som er her, ser innom eller blir påvirket på annen måte her. Et forum er ikke fri tale, det er behov for å verne innhold ovenfor en del brukere her.

Alt dette over er igjen påstander som ikke er egnet for å bidra til å nå MH’s mål:

«Mental Helse arbeider for at alle kan leve et meningsfylt liv og oppleve egenverd og mestring. Mental Helses formål oppnås gjennom politisk påvirkningsarbeid, folkehelseopplysning og formidling av brukererfaringer»

Hvor mange tråder har blitt slettet de siste 3-4 dagene ? To-tre stk ? Hva synes å gå igjen i disse trådene; opp til enhver å vurdere.

Jeg mener at slikt som dette ikke kan og bør ignoreres, og da hovedsaklig for forumets ve og vel.

Avatar

Mrsfreak

mars 24 2021 - 16:38
Har lest litt her inne en stund nå og ser at det er noen som skal ødelegge dine tråder nesten hver gang. De pakker det inn i konstruktiv kritikk og belærende ord, men det er helt klart hva de ønsker å oppnå. Nemlig å provosere og tråkke på. Stå på mrsfreak, våg å ta din plass
Avatar

Til Lillebau og livet etter døden

mars 24 2021 - 18:01
Takk mye for deres støtte.Det er enkelte her jeg henviste til som prøver å gjøre det vanskelig for oss andre.Vi må alle stå på vårt.Jeg har alltid undret meg over mennesker som driver og skal belære andre uten å se på seg selv.Kritisere andre uten å kritisere seg selv.Dømme andre uten å dømme seg selv.Er ikke det imponerende hvordan noen får det.Hehe nicket ditt livet etter døden den var bra altså.Det var en veldig interresant dokumentar som sier at det er mye vi ikke vet om hva som kommer til å skje etterpå.Jeg tror at sjelene våre fortsetter å leve videre.Vi mennesker er energi og energi kan ikke dø den kan bare gå inn i noe annet.Er man negativ og pessimistisk så skal folk akseptere det.Er man deprimert og alt er håplost så må man bare akseptere det.Er man positiv så respekteres jo det også.Vi må alle kunne være oss uten all denne moraliseringa.Det er så slitsomt med moralisering.Man må vel kunne si Livet er hardt og mener man det ikke det nå så blir det det.Tusen takk for støtten deres.
Avatar

Haha

mars 24 2021 - 18:32
Så kult Nick du har Livet etter døden.Den var bra altså.
Avatar

Som ventet så blir denne tråden også avsporet

mars 24 2021 - 19:17
..og mest sannsynlig slettet.

Det er faktisk sånn forumsregler er at man ikke kan drive å gå til angrep på brukere / drive brukerdebatt når en mening er ulik ens egen.

Man kan ikke drive å kalle folk mobbere å sier man skal ta overdose piller for en tråd ble slettet - bare fordi en diskusjon ikke gikk i ens favør.

Temaet om å glorifisere afterlife hører ikke hjemme på åpent forum der brukere på ungdomsskolealder leser.

Når moderatorene oppdaterer til nytt forum så vil det kanskje bli mulighet for å ha egne dagbøker / underforum der man kan diskutere og være med VOKSNE likesinnede som har samme interesser.

Frem til da så vil jeg og flere fortsette å rappoterte innlegg som er upassende for unge , nye lesere.
Avatar

Tristrist

mars 24 2021 - 19:17
Ja det kan man si det er sant at latter forlenger livet.Hehe.Søt du er tristrist.
Avatar

Huff

mars 24 2021 - 19:23
Skal du også kommentere nå hva slags kallenavn folk også skal ha.Å nei da denne tråden blir nok ikke slettet.Liker du den ikke start din egen over hvor forferdelig mrs freak er sammen med dine 2 venner.Dette forumet skal tåle alle slags mennesker de negative akkurat som de positive.Det er ikke 3 personer her som skal definere hvordan forumet skal være.Vi er mange her og folk er vel blitt lei av å bli belært ting.Vi er mennesker ikke maskiner.

Avatar

Re: Hei

mars 24 2021 - 19:31
Rogajente

"Det er faktisk sånn forumsregler er at man ikke kan drive å gå til angrep på brukere / drive brukerdebatt når en mening er ulik ens egen."

Det samme gjelder vel deg?
Avatar

Definitivt: sies ifra

mars 24 2021 - 19:36
Helt klart at det må sies ifra om tekstlig innhold som er uegnet for unge/sårbare lesere. Som er et saklig tema. Men så er det endringer underveis, slik at forum/form/moderering vil bedres. For alle parter/brukere. Mulig voksen-ID på de som vil inn i enkelte forum, verifiserte brukere e.l. Hvor i all verden er ansvarsfølelsen for de ekstra sårbare ? Med eget ego ?
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 19:46
At tråden har sporet av herregud det er jo helt greit.Fins det en oppskrift hvordan tråden skal være.Kanskje tråden er akkurat som vi mennesker kaos i tanker har vel de fleste av oss og hvem bestemmer hva som er avsporing er her.Man må vel slutte å være så prippen her i livet.Mennesker er fulle av kaos så la mennesker være mennesker.Denne tråden passer ikke for dere to så ikke les.Jeg tvinger ikke dere til å lese noe.Vi har lov til å ha diskusjoner og det der pratet om hvordan dere bryr dere så mye unge seriøst.Dere driver herske teknikker rundt her på forumet for å vise at dere skal styre og belære.Det eneste vi andre gjør er å diskutere ting.
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 19:50
Lillebau de har gått så lenge på angrep nå at de burde starte sin egen gruppe mot mrs freak.Bortsett fra de hadde ikke hatt med seg så mange som de forestiller seg selv.De har fått det for seg at alle tenker som de gjør her på forumet og de er helgener som skal redde forumet fra mrs freak.
Avatar

Pause

mars 24 2021 - 19:58
Kanskje flere trenger pause fra forumet? Meg selv inkludert. Slike innlegg fører ingenting med seg. Ta diskusjon om afterlife på PM?!
Avatar

Hmm

mars 24 2021 - 20:11
Mrs freak har ikke tenkt å ta pause fra forumet nå.Hun nekter å bli tråkket på.Dette forumet prøver 3 personer å styre sin vei og det er ikke greit overfor mange som er her.Tråden kan gå i den retningen den går.Vi er mennesker.Ingen er perfekte.
Avatar

Hei

mars 24 2021 - 21:04
Jeg ser dere tre tar hele tida opp dette med unge brukere og det dere skriver tar jeg sterk avstand fra.Det er ingen forherligelse av noe her.Det å legge på ett menneske den byrden av at jeg inspirerer andre syns jeg er nedbrytende i seg selv.Dere bør gå inn i dere selv og tenke hvorfor er dere bedre enn meg som menneske.Dere driver og vil styre her og herske over alle andre på forumet for å få det slik dere vil og belære oss andre rundt.De eneste som prater om forherligelse er dere.Livet er ikke dans på roser og mange som er langt nede vil finne all den positiviteten som moraliserende.Dere går tre mot en person og dere ser på dere selv som helgener som skal redde forum fra mrs freak.Tenk dere godt over at ingen mennesker liker moralisering belæring og hersking rundt her.Dere har vært på mange av trådene jeg skrev bevvist for å tråkke på.Det er ingen her som forherliger noe det er kun dere tre som har fantasier og tror dere er helgener som skal redde alle.Det er mange mennesker her på forumet det er faktisk ikke bare dere tre.
Avatar

Kommentar fra Sidetmedord

mars 25 2021 - 00:22
Som jeg har nevnt til flere av dere så følger vi nøye med forumet og diskusjonene her. Vi er opptatte av at dette skal vært et forum der det meste skal kunne diskuteres, selv om man er uenig. Jeg oppfordrer på et generelt grunnlag at vi respekterer hverandre og holder diskusjonene saklige - Kenneth, Sidetmedord
Avatar

Enig

mars 25 2021 - 00:39
Det er jeg helt enig i.
Avatar

Ros til SDMO/Kenneth

mars 26 2021 - 08:22
Fint at dere modererer på denne måten, den har ikke jeg sett før. Altså trolig en skjerping av moderering, som er bra. Flott med presisering av generelle kjøreregler, herunder spesielt saklighet. God ledelse av en debatt gir som oftest bedre resultat for alle parter. Og unngår at bl.a. personangrep, overdreven bruk av peking, «du/dere er», stigmatisering og usakligheter tar overhånd. Godt tiltak. Det gir retningskorreksjon/stopp for debatter som har bevegd seg i feil vei. Som denne debatten gjorde.

C’est la vie
Avatar

Administrator

mars 26 2021 - 09:41
Kenneth jeg vil si takk til deg som syns det meste skal kunne diskuteres her selv de tingene man er uenig i.Her selve det åndelige som var kritisert.Takk Kenneth så mye du har visst med dette at ytringsfrihet står høyt.
Avatar

Livet etter døden

mars 26 2021 - 12:36
Det provoserende jeg skrev nå slik du selv skrev sist.Syns du episode 1 var best av den dokumentaren.Jeg syns egentlig den sa så mye.Jeg vet ikke om du leser dette nå el hvor ofte du er innom bare lurte på det siden du sa du hadde sett den dokumentaren.
Til forsiden