Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei!

mai 6 2019 - 16:08
Med dette innlegget ønsker jeg at vi alle skal vise omsorg for hverandre selv om vi har forskjellige meninger om ting.det er viktig at vi ikke går på motangrep på personer og gir beskrivelser på mennesker karakter på menneske slik vi tror menneske er for vi kjenner ikke til alles skjebne her.vi bør gi omsorg og støtte og løfte hverandre opp.det er det som kalles å være der for hverandre.å karakterisere mennesker gi beskrivelser enten det er selvsentrert eller hensynsløs el andre ting er ikke å løfte hverandre opp det er å gi beskrivelser slik man tror menneske er og det kan være helt andre ting som skjer som andre ikke er klare over.vi har alle lov til å uttrykke våre meninger men samtidig også å ta hensyn og respektere at vi alle er forskjellig og har forskjellig baggasje og løfte hverandre opp slik at folk føler de får støtte her.det er viktig å huske på.så folkens behandl andre mennesker slik man ønsker å bli behandlet selv.vis omsorg for noen kan det endre på dagen og noen kan bli glad for en liten tilbakemelding kan endre alt.Vi må være like lojale og snille mot andre slik hunder er lojale mot oss mennesker.
Avatar

enig!

mai 6 2019 - 18:28
ja ja ja ja ja mrsfreak
jeg stiller meg helt bak deg
for det er så mye lettere å rive ned
enn å - i sannhet - bygge opp
vi skal være der for hverandre
gi hverandre solid sterk støtte
ha medfølelse med hverandre
hjelpe hverandre om nødvendig
det andre får vi nok av "der ute"
ja støtt hverandre folkens ;)
Avatar

Stiller meg bak deg her mrsfreak1983

mai 6 2019 - 18:52
For hvem er vi uten hverandre? Hva har vi uten hverandre? Ingen kan leve ett helt liv uten omsorg og ettertanke.
Ett spedbarn dør uten fysisk kontakt. Hva får oss til å tro at det ikke gjelder for voksne mennsker? Psykisk omsorg er vel så viktig som fysisk for ett voksent menneske.

En for alle, alle for en.
Avatar

Hei

mai 6 2019 - 20:58
Så fint å høre aliens og rambotnikk.Aliens sant at medfølelse og empati er viktig og vi skal støtte hverandre.Rambotnikk uten hverandre er man ingenting og sant ingen kan leve uten omsorg ett helt liv.Tenk at ett spedbarn dør uten fysisk kontakt for det tenker vi sjelden over faktisk.og det er så mye ensomhet i Norge og andre land også.For oss mennesker er det nærmest noe skamfullt å være ensom.å være ensom kommer i mange former man kan ha folk rundt seg og likevel være ensom.grunnen at jeg skrev innlegg var for å minne at vi alle skal huske at vi skal gi støtte og respekt til hverandre istedet for å argumentere så mye mot enkelte at det til slutt føles at man blir angrepet.det er bra å argumentere men da skal det ikke gå mot personangrep.Vi må huske hvor viktig respekt og støtte på forumet er.Den er bra Rambotnikk En for alle alle for en.
Til forsiden