Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei noen med gode erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei noen med gode erfaringer

mai 14 2021 - 08:10
Hei
Jeg har slitt med angst og depresjon en stund ca noen år. Jeg begynte nå etter dps og legebesøk med ecsipripam eller noe sånn antidepressiva medisin. Halv tablett om dagen . I 5 dager nå har jeg svettet mye, sovet dårlig og panikkangsten er til tider helt sjukt . Jeg har sett at det kan være slik i starten , men dette er helt jævlig. Noen som har god erfaring med medisin ?
Avatar

Har prøvd zoloft i 10 dager nå

mai 14 2021 - 12:11
Fikk minste dose ( 25mg) av fastlege. De første 4 dagene var jeg groggy om morgenen og sov urolig.
Så hadde de en god effekt en god stund ( dempet indre uro) ..nå føler jeg nesten jeg er tilbake til før jeg starta på de.

Skal kontakte fastlege etter helgen å spør om jeg bør øke den litt.
Avatar

hei

mai 14 2021 - 13:36
takk for svar. jeg har sånn escitaloprám actavis 10mg, tar en halv tablett om morgnen. jeg får ekstra mye angst og ellers bare små ting som litt svimmel, treig mage og gjesper mye. Det er visst forskjellig hvor lang tid det tar før det funker i kroppen. men jeg er så redd for at det ikke skal funke og jeg blir en zombie som må spise piller hele tiden for å ha 1 god time hver dag.
Til forsiden