Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei hei!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei hei!

april 24 2011 - 21:59
Jeg er en jente på 23 som har angst.. Søker noen å dele erfaringer, gode historier, dårlige dager og mye latter med. Jeg "kjenner" angsten min, og takler den godt uten medisiner. Men har utviklet sosialangst etter lang tid hjemme, sykemeldt. Så har ikke så mange venner rundt meg, og er ikke så sosial lengre.. Desverre.. :S
Har stor dose galgenhumor, må nesten ha det pga andre sykdommer, er sjølironisk, pratsom,åpen men også seriøs. Har opplevd en del opp igjennom livet, ting jeg gjerne snakker om. Har stort sett godt humør og holder humøret oppe til enhver tid, mest for å holde maska for de rundt meg.. Er ikke det vanlig? :)

Vel, håper noen kanskje vil snakke med meg? Legg meg til som venn davel:)
Avatar

Re: Hei hei!

april 24 2011 - 22:04
Gir det et forsøk jeg.
Har ikke så mye lurt å komme med akkurat i øyeblikket men det vil nok endre seg når turboen roer seg ned litt.
Avatar

Re: Hei hei!

april 24 2011 - 23:09
Johnny har utrolig mye fornuftig og si og jeg er sikker han kan bidra mye. Han er utrolig flink til å komme med veldig fornuftige svar slik at man kan se på tingene med nye øyne.
Jeg slenger meg også på her og legger deg til som venn.
Så kan du jo sende meg noen private meldinger om du ønsker.
Klem
Avatar

Re: Hei hei!

april 25 2011 - 02:01
Hei!

Kjenner meg igjen i det du sier med å kunne ha humor rundt angsten. Stod en gang foran tørkestativet med nyvaska tøy i armene og skalv i 20 minutter ute av stand til henge det opp. Da er det godt å kunne se det humoristiske i det i ettertid. Har selv slitt med angst og depresjon de siste åra, hovedsakelig angst den siste tida. Utveksler gjerne tanker og erfaringer med deg. Helt ny på forumet. prøver å legge deg til.
Avatar

Re: Hei hei!

april 25 2011 - 19:38
Har godkjent forespørslene deres jeg!:) Kjempetrivelig! Er veldig godt å kunne snakke med noen som "sitter midt oppi det" sjøl. ..har desverre mange rundt meg uten noen slags plager, men de vet alt om alle slags sykdommer merkelig nok;P Så dette kan jo bli litt spennende, her er det jo noen som skjønner:)
Avatar

Re: Hei hei!

april 26 2011 - 01:02
jeg kan gjerne dele erfaringer med deg :) sliter selv med angst og slikt (har aldri fått noen diagnoser, men når en er redd masse ting og alt bare blir verre med tiden. skjønner en fort hva det er, mener jeg da) så om du vil snakke, må du bare snakke :)
Avatar

Re: Hei hei!

april 28 2011 - 11:48
hei!! Legger deg til som venn jeg. :) hadde vært koselig å bli kjent.

Mvh elisabeth, snart 29 :)
Til forsiden