Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei , har litt spørsmål om angst å depresjon genrelt vist noen vil svare

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei , har litt spørsmål om angst å depresjon genrelt vist noen vil svare

april 7 2014 - 10:07
Jeg har fått diagnose Generalisert angstlidelse å lettere depresjon, å lurer på hva som er normalt og ikke normalt med denne lidelsen =)
Jeg får ofte såkalte katastrofe tanker redd for jeg skulle skadet noen,Bli gal ,Redd for noen i familien min skal dø eller bli alvorlig syke , Ser ingen framtid med og fortsette jobb å tror det skal gå til h..... om jeg prøver igjen. Opplever noen dager verre enn andre , har ikke noen å snakke med om problemet kun en sjelden gang dps. Er liksom redd for tilstanden min skal vere verre en det den egentlig er diagnosert til om dere sjønner. Opplever at jeg har lyst å stenge meg inne noen dager når ting er på det verste. Håper jeg ikke har skrevet altfor rotete nå og dere forstår og kan svare =)
Litt om meg er i 30årene fra sogn og fjordene er i eit forhold men snakker ikke til henne om problemene for hun sjønner ikke det "har prøvd" Er fortiden arbeidsløs pga nedtrapping av ansatte i bedriften ble faktisk sagt opp i sykemeldingstiden.. Nå veit jeg ikke hvor jeg skal ta veien videre føler jeg trenger å ha en trygg arbeidsplass pga lidelsen min. Håper noen kjenner seg igjen og å tar seg tid å svare, for meg betyr det veldig mye å selv kansje problemene høres så altfor store ut så er det store for meg for opplever ting veldig tungt nå å ser ingen posetiv fremtid.
Avatar

Hei.

april 7 2014 - 11:48
Det er ikke noe unormalt med det du går igjennom iallefall. Du bør ikke tenke for mye på om det kan være det heller. Det du trenger å gjøre er å akseptere at alle tankene og følelsene er der. De kommer ikke til å bli mindre om du prøver å kjempe mot dem.

Når du forstår bedre hvorfor ting er som de er, da vil mye av det du strever med roe seg ned.

I forhold til meg selv så har du en ganske mild variant så du kan godt prøve å tenke deg hvordan ting er når det virkelig er ille ;) Og jeg vet om flere som har vært igjennom mye verre ting enn meg selv igjen også. Det er i grunn ikke noe viktig hvor man er på en skala siden problematikken er subjektiv. Du har de problemene du har, ferdig med det. Hva andre måtte gjøre spiller ingen rolle og gjør ikke ting hverken bedre eller verre for deg selv. Det kan være fint å lære mer og dele erfaringer, men du må være på vakt og ikke prøve å skulle sette deg inn i nok et system der du lurer på hvor du står på totempælen.

Avatar

hei

april 7 2014 - 14:26
hva mener du med ikke normalt ? har ikke alle katastofe tanker å går å tenker det verste kan sje?på en mnd så har jeg ca 10 dårlige dager slik jeg nemner oppnfor , jeg er redd for å vere veldig unormal osv. DPS sier dette her er typisk Generalisert angslidelse men uansett så er det ikke mye trøst når jeg føler meg så unormal å aleine..
Til forsiden