Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei dere

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei dere

mai 1 2019 - 22:33
Jeg trenger råd.Nå har jeg flere uker vært på tuppa slitet mye med angst og nå har besøket dratt.de tingene som jeg trodde skulle være problematiske de ble aldri stilt og de spørsmålene jeg trodde de skulle stille ble ikke det jeg var nok ingen god husvertinne og fikk hjelp sv familie sovna om netter fordi jeg var så sliten av de forrige ukene også var jeg så dårlig av alkohol skikkelig dårlig.Jeg gråt når de skulle dra folk ute så det men jeg gråt og var då lei meg.tIlbake hjemme tre kopper tre sengetøy alt var tomt.Jeg følte bare tomhet.Det var ingenting der.Jeg vet jeg kunne nok ikke hatt dem lengre her for jeg startet å merke at det ble for mye for meg.Så flere uker før de kom hadde jeg så mye angst i forbindelse med besøket og de drar jeg gråter hele tida de så hvor trist jeg var og kommer hjem og det er bare tomhet hjemme.ingenting annet enn tomt.Er ingenting bra nok for oss mennesker?Føles at jeg plager meg selv hele tida.de har dratt alt er tomt her før de kom katastrofe hvordan kommer alt til å gå jeg hadde så mye angst.Har dere råd?
Avatar

Hei, igjen.

mai 2 2019 - 22:00
Du virker som en voksen dame, dog uten erfaring av hvordan livet er som kronisk engstelig. Aksepter at du er "annsless" som vi sier i dalen. Trøst deg med at du har over gjennomsnitt IQ. Første råd, aksepter angst og at du har det for livet. Deretter vær aggressiv med hvordan du konfronterer det. Ingen vil komme å hjelpe, ingen vil forstå, ingen utenom du kan skape din egen velferd.
Avatar

Hei

mai 2 2019 - 22:47
Jeg syns først og fremst at det du sier ikke er noe råd og du vet heller ingenting om min historie.jeg vet Alt om å være kronisk engstelig fordi jeg har vokst opp med psykiske lidelser.og ja min psykolog forstår mye av hvordan jeg har det måten du prater om som om du skulle visst hvordan jeg har det men det vet du ingenting om.har du ikke gode råd så ikke svar på mine innlegg.jeg trenger ikke deg til å fortelle meg hva å være kronisk engstelig det har jeg hatt hele livet så trenger ikke dine forelesninger.
Avatar

Re: Hei dere

mai 2 2019 - 23:03
Unnskyld meg, men dette er mer enn klassisk respons fra mrsfreak1983. Velmente innlegg som ikke syr puter under armene blir nektet å ytre seg. Hvis en ikke aksepterer andres innlegg som er av høflig art så kan en gi seg de etterlyste rådene da vel!
Avatar

Hei

mai 2 2019 - 23:09
Nei jeg er ikke en voksen dame heller for ikke å prate om iq.jeg skjønner egentlig ikke om hvem alkapodeangst prater om egentlig jeg er splittet så voksen er jeg ikke.du vet aldri hvem du prater med.hahahaha
Avatar

Re: Hei dere

mai 2 2019 - 23:23
Voksen eller ikke, oppføre seg noenlunde folkelig mot andre gjelder likevel. Du kan jo tenke på at andre her også har sine utfordringer eller problemer og da kan en slik ufin tilbakemeding gjøre skikkelig vondt. Det går an å tenke litt utenfor sin egen nesetipp selv om en har angst og andre psykiske problemer.
Avatar

Oi

mai 2 2019 - 23:42
Vel jeg har opplevd altfor mye i livet til at det skal gjøre vondt tilbakemeldinger jeg får.Det gjør ikke vondt lenger men blir mer forbanna.
Avatar

Re: Hei dere

mai 2 2019 - 23:54
Forbanna kan flere bli. Det er heldigvis mest vanlig på denne nettsiden å være hyggelig og omtenksom mot andre, så denne hensynsløsheten og egosentrismen som her blir vist er det ikke mange andre som presenterer. Andre kan ha minst like mye opplevelser.

Tilbakemeldingene er på bakgrunn av egen atferd.
Avatar

Akershusøst

mai 3 2019 - 00:07
Du får rett og jeg får fred!
Avatar

Re: Hei dere

mai 3 2019 - 00:24
Og hvordan rydder en så opp etter seg når en har sagt ufine ting til andre, da.....?
Avatar

herregud

mai 3 2019 - 01:08
skjønner deg mrsfreak
du ber om råd - og får frekke svar
det er ikke bare du som skal tenke seg om her
det gjelder for oss alle
jeg håper du bedre nå
vet du har det jævlig
så bare hold ut
everything`s gonna be allright
jeg heier på deg
det årnær sæ ;)
Avatar

Hei alien

mai 3 2019 - 01:50
Koselig å høre du heier på meg.ja det er lettest for folk å dømme andre og forelese og prate som om man kjenner mennesker man overhode ikke kjenner.fins ikke verre enn når noen preiker som om personen kjenner en eksempler som klassisk respons man prater som om man kjenner menneske bak skjermen man overhode ikke gjør.el prater hvem som er voksen dane el ikke.jeg syns det er så merkelig.jeg kjenner vel ikke hvem som er voksen el ikke her på forumet.man er dum hvis man stoler på alle bak skjermen.jeg stoler ikke på mennesker.mennesker er mistenksomme.takk Alien du har skjønt det.jeg heier på deg også.
Avatar

Til alkodepangst

mai 6 2019 - 12:57
Jeg vil si at grunnen til at jeg reagerte slik er fordi du gir beskrivelser av mennesker du ikke kjenner.jeg vet ikke om du er mann el kvinne om du er smart el ikke for jeg kjenner ikke deg.du må respektere andre mennesker også at folk sliter på forskjellige nivåer her.jeg vet alt om å være kronisk engstelig er i psykiatrien lenge jeg.men nettopp det du vet jo ingenting om meg til å kommentere mennesker du ikke kjenner.hva kan du vite om hva jeg skal være glad for når du ikke vet hvordan mine hverdager er.mennesker ser det de vil se rett og slett.
Til forsiden