Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei alle fine :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei alle fine :)

nov 14 2017 - 13:56
Angst er noe de fleste kjenner til og har litt av. Min angst dreier seg om enkelte mennesker som jeg føler trenger seg på og blir litt mye. Problemet er rimelig stort når jeg vegrer meg til å gå turer, møte på folk etter veien og generelt sett ha angst og ikke god selvtillit ved å gi litt mer f i hva folk mener om meg.

Føler meg bra akkurat nå, men angsten kommer og går. Er det noen som har tips til å kurere angst? Jeg fikk nærmest sagt huden full av min psykolog forrige gang, så føler meg maktesløs når det kommer til å be om hjelp. Visse, enkelte mennesker har ikke noe i psykriatrien å gjøre mener da jeg.

Har det best med mine få og gode rolige venner uten stress utenfra av folk som har skjult agenda, bruker meg til diverse og lager angst og drama i mitt liv. Men hvordan kan jeg best mulig kutte den kontakten uten at det blir uvennskap av det?
Håper dere har lyst til å gi meg noen råd, så jeg kommer meg gjennom hverdagen med en god følelse :-)

Avatar

Hei

nov 15 2017 - 15:21
Aldri likt psykologer. Da snakker jeg heller med en prest. Jeg har medfødt angst. Arv. Det er en del av personligheten min og derfor vanskelig å bli kvitt. Er 57 år nå
Til forsiden