Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hater å ha uvirkelighetsfølelse!!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hater å ha uvirkelighetsfølelse!!!!

juni 8 2018 - 16:13
Lagde en post om det samme temaet for ikke altfor lenge siden, men da fikk jeg faktisk ingen respons.. Dere skjønner det at jeg sliter med noe jeg kaller «uvirkelighetsfølelse». Det føles ut som at jeg ikke er tilstede i det som skjer, at jeg drømmer. Jeg er helt fjern og sliter med konsentrasjonen. Det er UTROLIG ubehagelig å gå rundt med denne uvirkelighetsfølelsen! Jeg har slitt med panikkangst de to siste månedene, men nå har heldigvis det begynt å gi seg. Jeg tenker at denne uvirkelighetsfølelsen dukker opp pga. sterk angst. Noen som har vært borti noe lignende? Fortell!
Avatar

Hater å ha uvirkelighetsfølelse!!!

juni 8 2018 - 16:42
Hvis jeg ikke husker feil så har jeg svart deg før. Jeg tror at du er veldig sliten psykisk og fysisk. Angst er kroppens egen klokke som ringer og sier at noe ikke er helt på stell. Man må passe på balanse i hverdagen, hvile søvn regelmessige måltider mosjon. Hadde selv noenlunde samme symtomer i 2010-11 med tankekjør og angst slet ca et halvt år før alt braket sammen og jeg ble akuttinlakt på sanderud sykehus. Hadde da vert på et kognitivt opplegg som ble for tøft for meg. Jeg havnet i en psykosetilstand. Hadde så flere opphold på dps som gjorde meg godt. Fikk der veiledning om livsstil og hadde utallige oppbyggende samtaler med gode ansatte. Det som jeg kom fram til det var at jeg hadde bortimot arbeidet meg ihjel. Bestemte meg for å selge slektsgården som hadde blitt en byrde for meg. På dps begynte jeg å male landskapsbilder det er nok den kjæreste hobbyen jeg har hatt ved siden av jakt og fiske. Måtte høsten 2011 begynne med en antideppresiv og antipsykotisk medisin for redselen for å havne i psykose igjen ble et stressmoment. i mai for 5 årsiden bestemte jeg meg for å søke jobb på et annet sted og det innebar pendling. En situasjon jeg liker godt for da får jeg tid for meg selv i ukene. Tror nok du bør søke proffesjonell hjelp først og fremst fastlege og psykiatrisk sykepleier i komunen. Jeg sier ikke at du er sykisk syk men du er,slik jeg ser det i en situasjon du burde søke hjelp til for å mestre akkurat nå. Ikke google diagnoser detskaper bare usikkerhet. en finner noe som passer på en selv i alle diagnoser i psykiatrien. Hadde ikke villet være uten de erfaringer jeg har høstet de senere årene fra jeg ble syk og til nå. Har fått et veldig godt liv. Drar på en liten fisketur nå men går inn på forumet og ser om du har svart da jeg kommer hjem. Ønsker deg alt godt.
Avatar

Banankaka ikke fått svar.

juni 8 2018 - 19:39
Nå er det en god stund siden jeg var på forumet men jeg tror at det fungerer slik at du må gå til dine innleggene dine for å se om noen har svart. Jeg har set att du har innlegg 6 juni derealisasjon, 1 juni angst uten grunn, 3105 er jeg blitt gal, redd nesten hele tiden 1505 hypokondri 2504 og du har fått svar.
Avatar

Re: Hater å ha uvirkelighetsfølelse!!!!

juni 10 2018 - 08:33
Uvirkelighetsfølelse, ledet for meg til mye angst. Har nå det siste året begynt på bedringens vei med det jeg har slitt med i mange år. Så det er håp for alle, søk hjelp å la de hjelpe deg ;)
Til forsiden