Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hard det skjedd noe med meg eller ikke?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hard det skjedd noe med meg eller ikke?

jan 12 2022 - 21:20
Hei..:) :(

Jeg har masse bilder/episoder av meg selv som liten. Veldig mye!!!Noen er vonde, andre er jevlige og noen er så grusomme at jeg har ikke ord. Men de aller verste er at at noen gjør noe grusomt med meg. Noen som er i nær familie. Jeg har masse smerter. Kjenner at det skjer på kroppen om det gir mening. Hele tiden. Jeg kjenner det! Men klarer ikke å tenke meg til at de har gjort noe. Og kan heller ikke leve med det. Og jeg holder på å bli gal. Er så jævlig. Er så redd, får ikke sove, intense smerter og bilde hele tiden. Hva er galt med meg? Hva om det ikke ha skjedd meg noe? Hva om det har det? Hvorfan vet man. Fordi jeh føler jeg ikke husker noe, men husker samtidig. Og prøver å få vekk bildene, men de kommer hele tiden. Jeg holder ikke ut mer. Det er så flaut. Hører stemme av at jeg ikke kan si dette til noen. Og jeg bare dør innvendig. Fordi jeg klarer ikke holde det inni meg mer alt som har skjedd…eller kanskje det ikke har det. Noe er galt med hjernen min. Kal hjernen finne opp sånne ting. Fordi det er så ille. At jeg kaster nesten opp av det hele tiden. Og jeg reagerer på å spise, pusse tennene, være med folk, lyder, at jeg svetter osv…jeg vet ikke hva å gjrøe. Har gått hos psykolg osv…men blir ikke klokere. Har prøvd EMDR. Men likosm ikke noe seriøst. Av og på og kaos med all behandling jeg har hatt. Og jeg vet nesten ikke hva jeg har hatt og ikke. Men jeg har bare blitt verre. Men føler jeg har behov for å få ut disse tingene. Fordi de er så vonde å ha inni seg. Men INGEN tåler reaksjonene mine. Når jeg gikk hos en behandler så hadde jeg saiko ille reaksjoner. Fordi kroppen min er gal. Den styrer seg selv. Er så vondt og skummelt. Noen som kjenner seg i gjenn? Som har tips? Behandling som funker?
Avatar

forståelse

jan 14 2022 - 23:59
du har det jævlig - utvilsomt
det er flere løsninger på dette her
slik jeg ser det fra mitt ståsted da
enten har grusomme ting skjedd
eller du blir plaget av demoniske krefter
det behøver ikke være mindre grusomt det
uansett må du finne ut hva som er fakta
hva du har å kjempe mot liksom
jeg følger deg med tankene ;)
Avatar

Re: Hard det skjedd noe med meg eller ikke?

jan 15 2022 - 17:19
Demoniske krefter?
Avatar

Hei

jan 15 2022 - 20:04
Det jeg lurer på når jeg leser innlegget ditt, er om det er tenkelig at noen i familien din kunne ha vært i stand til noe av dette? Hvis du er sikker på at ingen i familien kunne gjort noe sånt, ville jeg ha snakket med dem om det, kanskje kan de hjelpe deg med å finne en mulig forklaring.

Jeg hadde også kontaktet Støttesenteret mot incest, der har de erfaringer med forskjellige reaksjoner, noen har sikkert blitt utsatt for det når de var veldig små og ikke husker, og ikke når de har blitt større(finnes noen "sjuke" folk innimellom)?

Føler med deg, dette må være veldig vanskelig. Lykke til!
Avatar

Re: Hard det skjedd noe med meg eller ikke?

jan 16 2022 - 23:30
Ehm, jeg har en litt føkket familie. Eller føler ikke at jeg har en familie. De jeg har har ikke vært der for meg da for å si det mildt. Og det har vært en del andre ting som ikke har vært bra…så ja der kan være sjans for at de kan ha gjort noe. Pluss at barnevernet har vært inne i bildet. Og der har kommer inn bekymringsmelding på akuratt det jeg har masse bilder av osv.. men jeg bare vet ikke hva jeg dksl tenke fordi jeg sliter så veldig psykisk. Og vil bare vite. Nå forstår jeg ikke hjernen min lengre. Hvordan vet man noe helt sikkert. Når man var mye mindre likosm.
Avatar

Hei

jan 17 2022 - 00:34
Det høres ut som det kan være på sin plass å kontakte Støttesenteret mot incest, de har jo spisskompetanse på dette området, Hvis du har blitt utsatt for dette som du antyder, så tror jeg at du kan være sikker på at du ikke er den eneste som har fått slike reaksjoner, at du enten har fortrengt det eller det skjedde når du var så liten at du ikke kan huske det klart. Kan hende kan også fysiske undersøkelser avdekke om noe har skjedd.

Nå er ikke jeg noen ekspert på dette altså, husker bare at jeg har vært på et foredrag om temaet en gang for en del år siden, men det kan i alle fall ikke skade å ta en telefon dit?
Avatar

pssssst

jan 17 2022 - 01:55
med demoniske krefter
mener jeg rett og slett demoner
asså det motsatte av engler liksom
de kan selvsagt være forklaringen
i så fall trenger du da
sannsynligvis en eksorsist
ellers synes jeg heidia
har gjennomtenkte kommentarer
kanskje følge disse rådene her?
uansett vit jeg tenker på deg <3
Avatar

Kan være ptsd eller ..

jan 20 2022 - 17:32
Hjernen som oppkonstruerer angstfulle bilder av din aller største frykt.
Eller en blanding av begge.
Visste du at angst er arvelig?

Var på kurs med en psykiater om pstd en gang og han mente det fantes grunn til å tro at en blanding av arv/ miljø feks hos bestemor- mor - en uforklarlig redsel for objekter/ situasjoner kan gå i arv.

Ville absolutt sjekket dette ut, og gravd dypere i det
Til forsiden