Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har noen slike erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har noen slike erfaringer?

feb 16 2021 - 17:00
Hei.
Jeg lurer på om noen her inne har tanker/tvangstanker som jeg opplever. Jeg har nå vært hos en psykiater som mener at jeg har tvangstanker uten nødvendigvis tvangshandlinger.
I perioder i livet med 6-7år mellomromm faller jeg inn i grubleverden.. Altså da kommer alle ekstensielle spørsmål.. Det er bl.a. Hvorfor jeg er til? Hvordan kan vi mennesker fungere som vi gjør? Altså høre, snakke, forstå? Hvordan kan hjernen vår fungere som den gjør? Hvordan kan det ha seg at menneskekropp er slik som den er??..
Det er mange grubletanker rundt menneske og aksept at vi er som vi er.. Dette eer meget slitsomt da jeg henger meg opp i det veldig og det fører til angst/uro o.l.

Har fått Brintellix fra psykiater og gikk på den i 12 dager, men det ga enorme selvmordstanker,.. Så det måtte jeg bare kutte ut med.. Nå går det i Sobril annenhver dag ca før jeg skal til psykiater igjen snart.

Er det noen her inne som har det slikt? Psykiater og legen min er ikke helt enige i hva årsakene til dette er.. Mens psykiater mener det er tvangstanker, så er legen mer på at jeg har angst.. Spiller kanskje ikke noen stor rolle, men veldig merkelig at jeg skal henge meg opp i slike spørsmål.. Når jeg ikke har de periodene her så tenker jeg ikke på det en gang..

Håper noen forstår hva jeg mener.
Avatar

Re: Har noen slike erfaringer?

feb 16 2021 - 19:42
I noen miljøer kalles dette naturlige livsprosesser. Send meg en melding hvis du vil vite mer.
Til forsiden