Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har noen gang det dere frykter skjedd?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har noen gang det dere frykter skjedd?

des 11 2012 - 10:48
Jeg har dødsangst og kjenner etter på ulike ting meg kroppen hele tiden..Slitsomt! Kom til å tenke på her en dag om noe dere har angst for har hendt? Er det feks noen med hypokondri som har fått sykdommen de frykter? Eller noen med sosial angst som har svimer av i folkemengder?
Avatar

Hei

des 11 2012 - 11:25
Hei
Har ikke akkurat svimt av, men merker at kan få vanskligheter med å klare å si noe
Avatar

hei!

des 11 2012 - 14:41
ja det vil jeg tru er ganske så slitsomt.... har ikke noe sånt selv, men kan jo forestille meg hvor slitsomt det må være å hele tia tru det er noe galt med en...
noe det veldig sjelden er egentlig.

jeg har litt sosial angst, men har aldri besvimt i folkemengder...

sender deg en forespørsel jeg, om du vil snakke mer.

ha en fin dag:)
Avatar

hei

des 11 2012 - 21:44
Jeg har angst for store folkemengder, og har blant annet både omtrent svimt av, fått pustevasker, hyperventilert og kvelningsfornemmelser blant store folkemengder.
Avatar

Hei

des 12 2012 - 01:02
Jeg har også i perioder veldig mye angst for sykdom, skader og død. Mye katastrofetanker.

Det en gammel behandler av meg hjalp meg litt med var å innse hvor mye tid man faktisk sløser bort på å være så redd for å være syk. Man bruker all den friske tiden man har på å bekymre seg for om man en gang blir syk. Jeg prøver å sette det i slikt perspektiv, men så klart, når det er tyngst er det veldig vanskelig å tenke rasjonelt.
Avatar

Hei

des 12 2012 - 13:25
Jeg har jo oppkastfobi, som har utviklet seg til en skikkelig angst for smitte. Etter den utviklet seg så ille, så har jeg ikke hatt omgangssyken, men den er jo der ute, og jeg kan jo bli smittet hver gang jeg møter andre mennesker. Og da eksstesønn min var liten, hadde jeg den fire ganger i året. Og for hver gang jeg fikk den, ble fobien hakket sterkere. Så angsten min er reell føler jeg, ikke nødvendigvis reaksjonen jeg får, men det jeg reagerer på er reellt. Og jeg sliter jo med kronisk kvalme og har endel migrene som også gjør at jeg kan risikere å kaste opp.
Til forsiden