Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har mistet den indre stemmen min! Hva skjer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har mistet den indre stemmen min! Hva skjer?

mai 3 2022 - 19:29
Hei, jeg lurte på om noen andre her har mistet den «indre stemmen/monologen» sin?

Sikkert rart spørsmål, men jeg klarer ikke lenger høre meg selv snakke eller tenke inne i hodet. Jeg kan ikke si ord eller setninger til meg selv inne i hodet mitt. Det begynte for noen dager siden. Volumet på den indre stemmen ble lavere og lavere, og nå kan jeg ikke høre den. Snakker høyt for meg selv nå når jeg skal tenke.

Noen som har opplevd det samme? Komme den indre stemmen tilbake etter hvert?
Avatar

Re: Har mistet den indre stemmen min! Hva skjer?

mai 12 2022 - 20:17
Er mulig du bare har endret perspektiv. Istedet for å "høre" så tenker du istedet uten å legge merke til det. Hvis du vil finne ut av om den er helt borte, utsett deg selv for en stressende situasjon og se om den kommer tilbake. Den indre monologen er underbevisstheten din og den vil alltid si ifra når noe ikke er helt riktig og det kan trigges av stress og/eller for lite søvn feks.

Kanskje du rett og slett er 100% i sync med den indre og ytre monologen og snakker rett fra levra? (kan være både bra og dårlig, avhengig av situasjonen). Det viktigste med livet er å ikke bry seg for mye - det er bortkastet energi.

Lykke til!

Til forsiden