Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har jeg angst eller er jeg bare syk??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har jeg angst eller er jeg bare syk??

mars 21 2013 - 09:00
Jeg sliter så mye med pulsen og hjerterytmen. Det er utrolig plagsomt med den bankende pulsen som slår meg i ryggen eller dunker i beina mine når jeg prøver å slappe av. Det kjennes som om det ligger i hjertet og det hopper over "ekstraslag" titt og ofte. Jeg har vært til utredning hos to hjertespesialister med ultralyd, arbeids ekg, 24 timer rytmeregistrering osv for ca ett år siden. De sier at alt er bra. Konklusjon er angst.. Og ja jeg sliter med panikkangst, men jeg føler at det kommer fra hjertet.. Ihvertfall ofte.. Dt er ekstra plagsomt i perioder med mye stress.. det skal ikke mye til for å stresse meg. Skal jeg stole på kordiologene? Eller burde jeg skaffe mer hjelp..jeg aner ikke lenger. Jeg sliter også med angst for angsten, Jeg er så redd for at jeg skal få panikk at jeg begynner å hyperventilere også får jeg det. På butikken osv.. På bitikken føler jeg ofte at lokalet rister / gynger og jeg blir gele i beina. veldig ekkelt. Dermed unngår jeg helst steder hvor jeg kan få panikk. Jeg sliter også med leamus overalt i kroppen, rykkninger. Har vært til utredning i forhold til dette også, men ingenting ble funnet. Jeg burde kanskje slå meg til ro med dette? Men det er veldig veldig plagsomt og jeg vet ikke hvordan jeg skal holde det ut.. Jeg går til behandling hos psykolog og er ganske bra i perioder, jeg tørr ikke å ta medisiner for angsten da jeg er redd for tabletter og bivirkninger. Noen synspunkter?? Jeg føler det hadde hjulpet meg veldig nå
Avatar

Du er ikke alene

mars 23 2013 - 19:26
Har mye av de samme symtomene som deg, men jeg har også sting/hold/press i brystet dagen lang. Fått beskjed om at mye kommer av ubevisst hyperventilering. sendt deg en venneforespørsel hvis du prate :-)
Avatar

Kjenner meg igjen

mars 24 2013 - 17:35
Jeg kjenner meg godt igjen i flere av de fysiske symptomene med hjerteubehag som hard, rask og tidvis uregelmessig puls. Noen hjerter er rett og slett litt "elektrisk ustabile" uten at det er farlig. Like fordømt er det utrolig ubehagelig, og man kommer fort inn i sirkelen hvor man får mer angst som igjen forverrer det fysiske ubehaget osv. En hjertespesialist sa til meg en gang at alle har ekstraslag nå og da. Noen kan ha tusen i løpet av et døgn uten å merke noe, mens andre igjen kan ha ett og merke det ene.

Betablokkere (en type blodtrykksmedisin) kan hjelpe for noen. Personlig har jeg god erfaring med akupunktur. Både i forhold til hjerterytmen og i forhold til spenninger i kroppen. Ellers bruker jeg Efexor for å dempe ned panikkanfallene mine. De er mindre hyppige og mindre intense, men ikke borte. Man kommer ikke utenom den psykologiske biten.
Til forsiden