Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har du noen gode råd?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har du noen gode råd?

des 2 2012 - 14:21
Hei!
Jeg har nettopp innsett at jeg sliter med angst. Jeg har vel egentlig visst det en stund, men valgt å overse dette. Her om dagen fikk jeg et skikkelig panikkanfall, og etter det har jeg begynt å slite mer enn jeg noen gang har gjort før.

Jeg sitter hjemme og nesten forventer at noen skal bryte seg inn hvert øyeblikk, tør ikke gå ut av sofaen, tør ikke ha på lyset på kvelden for jeg er redd for at noen skal se at jeg er hjemme.

Skal til legen neste uke, men vet ikke hvordan jeg skal ta opp dette uten å knekke helt sammen.. så om noen har noen gode tips tar jeg imot de med stor takknemlighet! :)
Avatar

Angst

des 3 2012 - 12:53
Det viktigste er at legen får vite hvordan du har det for å kunne hjelpe deg:)
Om du skulle "knekke sammen" er det ikke verdens undergang, bedre enn å holde fasaden sånn at legen ikke forstår at du har problemer. Det går nok bra, lykke til!
Avatar

hei :)

des 3 2012 - 12:59
så fint at du har innsett det, og ønsker å prøve å gjøre noe med det, da er du allerede kommet godt i gang, gjelder bare å fortsette den samme tankegangen videre.

det er vanskelig å snakke om slikt, men som personen over meg sier, det er viktig at legen får vite det. og kan hjelpe deg. det du kan gjøre, om du synes det er for vanskelig å si det, så kan du skrive det ned. trenger ikke være mange linjene, men fortell at du har angst, og at det preger hverdagen din veldig. eller du kan bare la være å bry deg om at du knekker sammen, og fortelle det rett ut, men det veit jeg at er veldig vanskelig. selv hadde jeg aldri klart det.
men som sagt, det viktigste er at du får fortalt det. for panikkangst er virkelig noe dritt.
Til forsiden