Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har det verst om kvelden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har det verst om kvelden

juli 1 2014 - 10:45
Jeg sliter mest med angsten min på kveldstid. Er det andre som har det som meg? Jeg har en generell angstlidelse og sykdomsangst, og på ettermiddagen/kvelden får jeg alskens symptomer, og føler meg så redd. Når jeg våkner om morgenen, kan jeg være tilnærmet symptomfri og føler meg ikke så ille. Klart, jeg begynner straks å tenke og analysere, og da kan jeg få rykninger både her og der (sliter med leamus). Kan ha en del symptomer utover dagen, særlig på jobb. Jeg har hatt en stillesittende jobb i et halvt år (aldri hatt det før), og jeg har elendig sittestilling. En haug av spenninger i rygg og nakke, som kommer av angsten min men også dårlig sittestilling på jobb. Er fæl til å sitte med beina i kors, sitte på beina mine i kontorstolen, sitte med veldig krum rygg og høye skuldre. Derfor har jeg prikkinger og leamus omtrent hele dagen på jobb. Men den intense redselen og angsten er desidert verst om kvelden. Jeg får en følelse av å dø, jeg spenner meg, fryser, skjelver, får flere rykninger og prikkinger, hjertebank i hele kroppen (at jeg kjenner pulsen tydelig i alle deler av kroppen, spesielt bein), og a hjertet banker ekstra hardt i brystet. Jeg har mer tid til å tenke på kveldene, kan det være årsaken? Prøver å gjøre ting, men føler meg svak. Jeg bare går rundt i leiligheten, frem og tilbake, og venter på at både bein og armer skal svikte. Det er som om jeg går på et bølgete underlag. Føler meg som gele i kropp og i hodet.

Flere som har det slik?
Avatar

Kjenner meg igjen

juli 1 2014 - 19:27
Samme her, blir også værst om kvelden, spesielt ved leggetid, noen netter sover jeg omtrent ikke fordi kroppen "kjører" for fult, vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg ikke vil overleve natten, helt forferdelig tanke og følelse:/
Avatar

Huff...

juli 1 2014 - 19:36
Ja, det er fælt. I skrivende stund har jeg leamus overalt i begge ben. Noen kjenner jeg tydelig OG ser, andre kan jeg se, men ikke kjenne Små blafringer, rykk og napp. Og fikk nettopp krampe i den høyre foten. Jeg kunne se den vri seg rundt, og musklene i den bare stod ut Det er så ekkelt. Har vondt i begge leggene, sikkert fordi jeg knar på dem, strekker dem, slår dem, klemmer og trykker, sitter på dem. Alt for å bli kvitt plagene, men det blir jo bare verre. Jeg klarer ikke å slappe av, og bare la rykningene komme og gå. Jeg vil ikke kjenne dem, vil ikke vite av dem.

Jeg skal ta nevrografi/EMG på mandag, sett at legen gir meg henvisningen når jeg skal til henne i morgen. Jeg håper det, for jeg holder ikke ut. Leamus blir nok verre med angst og verre på kvelden enn morgenen, men jeg vil utelukke nerve-/muskelsykdommer. Men jeg er redd for undersøkelsen også - jeg vet at det slettes ikke er en behagelig seanse :(
Avatar

Re: Har det verst om kvelden

juli 24 2014 - 00:03
Jeg har det akkurat på samme måte! Har i grunnen hatt det slik siden jeg var ei lita jente, uten at jeg da egentlig visste hva som feilte meg. Ble alltid veldig engstelig på kveldstid/når det ble mørkt (og på natta om jeg våknet), og slik har jeg det fremdeles. :)
Til forsiden