Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gruer meg...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gruer meg...

aug 22 2013 - 20:21
Skal til legen, er nesten kvalm hele tiden...hver dag, har angst, men det kan jo også være noe annet...Gruer meg noe helt forferdelig. Tenker at det kan være hjernesvulst hvis det ikkje er noe psykisk...

Huff, skal hvertfall ikke avlyse denne timen, for eg MÅ vite NÅ! Det er bare synn at jeg må gå til en vikar, for legen min er sykemeldt... jaja...

Er det noen andre som sliter med kvalme? Hva gjøre dere?
Søker noen å snakke med om utfordringer i hverdagen, gjerne en å dele ulike og like erfaringer med. Kanskje vi kan hjelpe hverandre! Legg meg gjerne til som venn :)

Jente 84
Avatar

før ja

aug 23 2013 - 05:35
er det pga medisin bruk , enkelte medisiner som seroquel kan gi kvalme for det gir munntørrhet så da er det bare å kjøpe tabletter mot munntørrhet, de er sånn litt sure og det hjelper mot kvalmen, ellers er jeg autist stille mann sosial angst, er du det også?
Avatar

..

aug 23 2013 - 16:48
De dagene jeg kjenner ekstra godt på angsten og har anfall, kjenner jeg også kvalmen ja. Jeg går ikke på noen medisiner for angsten, så jeg forbinder kvalmen deretter og med hodepine og nakkevondt pga muskelspenninger.
Kan også ved enkelte episoder kjenne kvalmen godt hvis jeg virkelig gruer meg til noe eller er skikkelig nervøs.

Håper du finner utav det :)

Avatar

...

aug 23 2013 - 19:18
Går nok ikke på noen medisiner... Blir veldig kvalm når jeg gruer meg til ting jeg også. Men nå er det hele tiden- hvertfall oftere, mest kvalm hvis jeg skal noe, også når kvelden kommer... Så er nok angsten som har tatt litt over-sier jeg til meg selv, og så i neste øyeblikk er jeg redd for at det er noe annet. Håper på noen beroligende svar snart (lege besøk) :)

Er vel kanskje heller ikke tilfeldig at jeg kan "glemme" kvalmen, hvis jeg er opptatt med forskjellig andre ting:S
Så det er bare å holde seg i aktivitet:D

:)
Til forsiden