Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Generell angst og ubehag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Generell angst og ubehag

okt 8 2013 - 23:24
Hei! Ny på forumet =) Jeg har hatt angst omtrent hele livet, vertfall fra starten av ungdomsskolen. Det har gått frem og tilbake, med medisiner, uten medisiner, gode/dårlige perioder som alltid. Fra jul i fjor gikk jeg på en smell igjen, fikk kjæreste som ville flytte og jeg måtte flytte etter, skifte jobb osv. Tenkte mye på fremtiden og alt for og i mot, men det ble for mye å tenke på, med eksamener osv i tillegg, så gikk på snørra før jul. Mye ubehagelige tanker i denne perioden, mye depresjon og angst. Men mest ubehagelig var nok selvmordstankene, altså, jeg VILLE ikke ta livet mitt, så fornuftig var jeg - og er jeg fortsatt. Men det var tvangstanker som dukket opp -at jeg gjorde det, legen sa det var fordi jeg var sliten, satt meg forøvrig på 10mg cipralex - som jeg går på enda. Nå har jeg flyttet og startet livet på en ny plass, men innimellom får jeg disse tvangstankene igjen, så prøver jeg å få de bort men det tærer på, jo mer jeg tenker på tankene jo verre blir det - sånn funker det vel... Har ingen grunn til å være deppa og ha slike tanker sånn sett, utenom at jeg kanskje stresser for mye og har MYE i hodet, i tillegg til angst da... Noen som kjenner seg igjen? Er vel litt terapi i å skrive her generelt sett kanskje... :-)
Avatar

hei kjenner meg ganske mye igjen

okt 17 2013 - 13:20
for min del er det veldi viktig å ha noen å dele tankene her med feks forumet her eller noen du stoler på , få det ut. Så er det greit å ikke føle seg aleine , alså jeg ser andre har samme plagene som meg å symptomene på generalisert angst er på en måte en trøst for føler meg ikke så aleine.Har du det slik heiletiden ? går det litt opp og ned dette her? går du til psykolog?
Avatar

hei!

okt 17 2013 - 18:36
kjenner meg godt igjen i det du skriver, spessielt dette angående selvmordstanker. Slet med dette veldig mye for en liten periode siden.. Omtrent hver dag, og kom også når jeg hadde inntak av alkohol. Det som var med meg, og som også du sier, var at jeg var fornuftig nok til å ikke gjøre det. Jeg ble redd av tankene, jeg var redd av tankene at jeg faktisk hadde selvmordstanker som svivet oppi! men dette har avtatt i stor grad, og får det bare inni mellom hvis ting er veldig vanskelig:) så det går over!
Til forsiden