Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Generell angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Generell angst

feb 21 2013 - 02:38
Hei!

Jeg er helt ny her på forumet, og tenkte jeg skulle dele litt om hva som foregår opp i hodet mitt.

Jeg sliter med noe som heter Generell angst og helseangst. Jeg er rett og slett redd jeg skal dø.

Når dette er sagt, har jeg lest en del psykologi og har en del kunnskap om angst, men jeg er selvfølgelig ingen ekspert :P

Mine største problemer, er det å være uten samboeren min. Da føler jeg meg utrygg, og frykter det værste skal skje, mens hun er borte. Jeg tør omtrent ikke å gå ut, i tilfelle jeg skulle besvime, kaste opp eller bli alvorlig syk, mens jeg er i butikken.

Jeg har selvfølgelig begynt å hamle opp med frykten, med å tvinge meg selv ut for å møte frykten min. Derfor meldte jeg inn på forumet, for å dele mine erfaringer og lese andres erfaringer.
Avatar

Hei

feb 21 2013 - 09:06
Velkommen i "klubben". Det er nok mange her inne som kjenner seg igjen i dine problemer, inkludert meg. Angst oppleves både skremmende og invalidiserende. Man føler seg både redd, unormal og alene. Men da kan det være fint å titte innom her og dele erfaringer med andre i liknende situasjon. Så føler man seg i allefall bittelitt mindre ensom...
Avatar

Tungt :/

feb 22 2013 - 22:05
Til og begynne med når jeg oppdaget denne siden for ca 9 mnd siden når jeg blei rammet av angsten og den tunge tiden som fulgte med så hadde jeg der og da nytte av og lese om andre angster sine opplevlelser.

På denne siden kunne man lese om alle som DESVERRE sliter med denne overdrevne angsten som har rammet mange menesker og alle di kroppslige belastningene og symptomene som den gir av seg.:(

Til og begynne med så hadde jeg særdeles mange spørsmål og bekymringer. Noe fikk man svar på andre spørsmål fikk man følelsen av at man gikk lei av og svare på, noe orket ikke svare andre gikk lei av denne lesningen og andre kansje melde seg ut av denne siden..??

Jeg har i allefall fått noen svar her og noen ikke, jeg har fått meg FB Venner her og det har jeg satt meget stor pris på.

Når dagene er som tyngst så har det hjulpet på og chattet med mine venner på FB....:)
Avatar

Takk for svar!

feb 23 2013 - 13:22
Alltid hyggelig å ha noen å snakke med om angsten. Jeg søkte dette forumet, fordi jeg vet mange som ikke har angst forstår situasjonen vi er i.

Jeg har masse erfaring med angst, jeg har hatt det hele livet med både gode og vonde perioder. Så håper virkelig jeg kan bidra med noe for alle og en vær.

Jeg er jo selvfølgelig livredd. Men det er stadig noe nytt, noe værre og vanskeligere for meg. Jeg bor i utlandet nå, og jeg har ikke råd til psykologisk hjelp her.

Igjen så var det veldig koslig med en varm velkomst :)
Avatar

:)

feb 23 2013 - 14:15
Utslitgutt88

Jeg synes du fremstår som en sterk og oppegående person som kansje takkler din angst bra, eller ??

Iallefall så skal du no roses for din fremstilling og skriveriet om din angst. Må være litt tøft og befinne seg i utlandet når angsten er en av din reisepartner..:P
Du makter no iallefall og foreta deg noe, værre med meg.

Har slitt med angsten siden mars i fjor etter mye stress i jobben og problem i privatlivet.
Nå er det godt snart et år og fortsatt så er jeg angstfull og kansje litt deprimert.
Frem skal jeg men tar en dag av gangen er inne på tanken nå om og kansje begynne og jobbe sån smått så får jeg ta det som kommer.
Du får ha lykke til i utlandet hva du en gjør der, ferie eller jobb eller studie.
Avatar

Hei igjen!

feb 23 2013 - 15:04
Er nå ikke bare fryd og gammen. Jeg var relativt angstfri da jeg bestemte meg for å dra.

Etterhvert har det bare eksplodert, men jeg har på en måte bestemt meg for at den ikke skal styre meg. Selv om jeg er livredd tvinger jeg meg selv til butikken og ut blant folk.

Jeg forstår din situasjon veldig godt, og det er vanskelig å leve med angst. Jeg tør omtrent ikke å gå ut døra noen dager, og ihvertfall ikke alene. Men jeg biter tennene sammen, som alle andre :)

De siste dagene har jeg begynt å utvikle tvangstanker, noe som skremmer livet av meg. Det er jo bare tanker, men de skremmer meg.

Håper du også får hasen på angsten din. Jeg vet hvor vanskelig det kan være.
Avatar

Helseangst

feb 26 2013 - 12:06
Jeg kjenner meg veldig godt igjen i deg. Jeg har også helseangst, og jeg har det alltid værst når samboeren min er vekk. Tenk om det skjer noe galt akkurat da, tenk om jeg dør fordi det ikke er noen i nærheten som kan hjelpe meg?

Men det er veldig viktig for meg at jeg ikke er en byrde for ham, så jeg hindrer ham aldri i å gå ut, og jeg prøver å komme meg ut selv sånn at han får litt tid for seg selv.

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg bodde i kollektiv med alle mine kjente og kjære, sånn at jeg alltid hadde folk rundt meg ^^
Til forsiden