Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Generalisert angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Generalisert angst

juni 23 2020 - 23:08
Jeg har generalisert angst og jeg bekymrer meg altfor mye. Jeg klarer ikke å stoppe bekymringene. Angsten er tilstede der hele tiden og jeg vet ikke om jeg skal stå, ligge eller sitte. Jeg blir helt desperat av å alltid ha angst. Jeg er aldri fri fra angsten og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å leve med den. Er det flere med generalisert angst? Jeg er så nervøs og anspent i hele kroppen og går på høygir. Jeg skvetter lett. Det er så ubehagelig og vondt inne i magen.
Avatar

Angst

juni 25 2020 - 04:24
Hei, jeg forstår en del av det du føler. Har selv sterk angst i forhold til det sosiale, alle typer endringer, og angst relatert til fortid nåtid og fremtid som hjemsøker meg med overtenkning og følelsesmessige oppturer og nedturer, gjærne flere i løpet av dagen. Som alltid følger tvangstankene med, hvor jeg må mental starte å forberede meg på å gå ut, møte folk eller gå i butikk. Selv de simpleste situasjoner blir for vanskelig å gjennomføre slik at jeg får pusteproblemer, smerte og ubehag i bryst og mage. Opplever flere ganger en indre energi/spenning eller uro som bygges opp når jeg er slike situasjoner hvor jeg også får problemer med blikkkontakt.
Jeg har gått til psykolog 2 ganger i uken det siste året og det har hjulpet meg ganske mye. Har også gått på en del ulike angst og antideprisiva medikamenter ved ulike doser. De var bra for sitt bruk når ting var som verst. Men nå forholder jeg meg kun til sovemedisin og terapi 2x i uka.

Håper du får noe ut av å se at andre kan kanskje være i lignende bås =)

Avatar

oh yeah

juni 28 2020 - 04:23
vet hva du snakker om de luxe
jeg har også masse av denne drittangsten
noe jeg synes er jævligst
er at jeg ikke alltid finner ut
hva faen jeg har angst for
og dermed sliter jeg ekstra
kunne jeg ikke bare hatt angst for buss feks?
da hadde jeg hadde noe konkret å jobbe med
men men vit jeg heier på deg
til dovre faller vennen ;)
Avatar

Re: Generalisert angst

juli 1 2020 - 13:30
Helt enig med deg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg selv fikk det. Bare kom over meg en dag med panikk og etter det har jeg vært konstant anspent og nervøs. Faen er så dritt lei !!!!!
Til forsiden