Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Generalisert angst og depresjon? hva tror dere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Generalisert angst og depresjon? hva tror dere?

mai 23 2013 - 17:48
Fikk diagnosen generalisert angst for noen år siden, det blomstrert ut nå for fult for noen mnd siden .har sikkert skrevet flere tråder her om nye bekymringer heiletiden så jeg maser å plager dere desverre:) men jeg veit så lite om det her ,psykolog hjelpen er så langt i mellom så for liksom ikke noe bånd om dere sjønner. Jeg fikk sobril med lege nå men synst ikke det gjør noe annet enn å sløve ned kroppen rett og slett. Jeg er ganske langt nede for jeg forstår ikke hva som sjer helt.Føler jeg må ha svar.I løpet av en dag så har jeg tatt den magiske berg og dalbanen 10000 ganger.Bekymrer meg alt i fra familie,økonomi,frykten for å bli gal eller veldig syk,noen i familien skal dø eller bli syke , eller om jeg skulle blitt gal å skadet noen,eller rett så lett jeg er har noen annet enn angst. Jeg veit selv at jeg aldri kunne skadet noen ,elsker folk med heile mitt hjerte har ingen fiender heller :) Økonomien går egentli ta seg selv å får i 0 hver mnd,familie medlemene mine er desverre syke noen av mine nærmeste men alt ser ut som å gå bra. ellers dukker det opp nye bekymringer hele tiden.feks jeg var ute å reiste for en ukes tid siden med 4 venner å jeg fikk panikk angst i bilen ,brukte alle unnskyldninger for å få dem til å stoppe osv.føler jeg er en påkjenning for alle med. er så frustrert for jeg har verdens beste familie å venner å alikavel er jeg slik. :( føler jeg trenger noen å prate med , hva tror dere egentlig.setter veldig pris på svar å meininger :)
Avatar

Blei dette for dumt?

mai 24 2013 - 14:25
Mulig jeg skrev dette litt fort å gale, kansje litt tungvindt å lese? ønsker bare å vite om noen kansje sliter med det samme å at jeg ikke er aleine.:)
Avatar

ble ikke for dumt

mai 24 2013 - 14:46
Fullt leselig og forståelig. Sliter med noen av de samme problemene.
Kan legge deg til om du trenger noen å bare prate med liksom, for trenger det sjøl for tida..
Avatar

Angst, dep.

mai 29 2013 - 13:42
Les om, og sett dere inn i " Kognetiv Terapi " www.norsk kognetiv forening. Det er MASSE flott stoff å lese om selvhjelp ! :-) Ta en titt på videoene der først ;-) Lykke til
Til forsiden