Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gelé i beina, tung i hodet og stikking i brystet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gelé i beina, tung i hodet og stikking i brystet

juni 28 2013 - 20:26
Hei.
Etter en ganske fin periode har jeg, mest sannsynlig, kommet nedi en dump igjen. Sykdomstankene har blussa opp og tar altfor mye energi fra meg i hverdagen. Jeg har tidligere fått konstatert panikk- og helseangst, og prøver å forholde meg til dette. Men når jeg er nedfor har jeg svært vanskelig for å tro på at det bare dreier seg om det.

I det siste har jeg hatt en følelse av "svakhet" i beina. På en måte så er jeg skjelven i dem, litt gelé. Jeg har vært forkjøla i et par uker, og jeg skjønner at dette kan ha sin innvirkning, men jeg får det ikke helt til å stemme likevel. Jeg har vært veldig tung i hodet, og hatt mye stikking i brystet. Venstre side vel og merke. Merker jeg ofte må ta meg sammen om dagene for å ikke havne utfor stupet ned mot full panikkangst. Flere ganger daglig får jeg nå en følelse av at hjertet skal stoppe, og at jeg mister kontroll. Dette fører ofte med seg hjertebank, og jeg tenker at hjertet skal eksplodere eller hoppe ut av brystet.
Jeg har tatt EKG to ganger hos legen. Jeg er 24 år og normalvektig og holder meg aktivt i form. Ingen arvelige hjertesykdommer. INGENTING tilsier at hjertet skal stoppe, og enda til at jeg er sykepleier selv, så sliter jeg forferdelig mye med slike irrasjonelle tanker rundt min egen kropp.. det er så fælt!
Avatar

hei

juni 29 2013 - 01:56
Har opplevd mye av det samme du nemner i det siste selv , veldig utslitt å er i en tung periode.men der er en oppoverbakke med like rundt hjørnet for oss med angst heldigvis å mye god hjelp å få.Den følelsen av å miste kontrollen er jevli å kroppen går i full alarm.finn noe å roe deg ned på , feks puss opp den gamle sykkelen du kansje har i skuret eller ta deg en tur på stranden eller fjellet? få tankene en annen plass ei stund
Til forsiden