Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fysiske symptomer- ekkel strømming gjennom kroppen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fysiske symptomer- ekkel strømming gjennom kroppen

jan 21 2023 - 11:44
Heisann! Jeg lurer litt på om det jeg opplever er normalt med angst og om det er flere som opplever det samme. Jeg har generalisert angstlidelse og sliter så og si hver dag.. i det siste har jeg opplevd å få en ekkel følelse gjennom kroppen som ikke kan forklares og blir sååå redd hvergang.. det kjennes ut som jeg får en slags blodstrøm gjennom kroppen og at jeg skal svinne hen.. litt som at kroppen min bare slipper opp og min tid er kommet. Det er veldig ubehagelig og det vekker bare flere angstreaksjoner.. er det noen som opplever det samme, som kanskje klarer å forklare det på en bedre måte?
Avatar

Hei

jan 31 2023 - 15:44
Hei Mathilde.

Trist å høre at andre også har generalisert angstlidelse (GAD). Om det er den følelsen av et ekstremt sug i magen og en uforklarlig følelse i brystet og hjertet du prøver å beskrive så kan jeg fortelle deg at du ikke er alene.

Du skal få et tips av meg som jeg lærte av psykologen min. Når du får disse følelsene, hold pusten i 10 sekunder og blås sakte ut igjen. Gjenta dette noen ganger til angsten er under kontroll

Avatar

Hei

jan 31 2023 - 16:37
Jeg tror jeg har samme følelse, i hvert fall noe lignende. Jeg får et sug som starter i magen og går oppover på en måte. Litt som når man kjører karusell. Så setter det seg i brystet, en skikkelig uro. Da tenker jeg at nå dør jeg også får jeg panikk. Andre ganger kjennes det ut som jeg svinner hen, da starter det gjerne i bena, hele kroppen mister kraft etterhvert. Det er visst helt normale angstsymptomer, men like ubehagelig hver gang uansett.
Til forsiden