Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fysiske symptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fysiske symptomer

okt 25 2018 - 13:16
Hei!
Jeg sliter en del med de fysiske symptomene ved generalisert angst. Det virker som at halve kroppen min, altså høyre side, ikke er helt «tilkoblet». Jeg har en synsforstyrrelse på høyre øyet, tett i bihulene (nese, rundt øyet og øre) på høyre side og press som strekker seg fra tinning til kjeve. I tillegg har høyre del av kroppen min begynt å sovne av.. Dovner bort og det prikker fra nakke og ned i armen, og videre ned i foten. Jeg synes dette er kjempeskremmende, har vært hos leger et par ganger, men de sjekker det ikke noe nærmere, de bare begynner å fortelle meg om angst osv. Jeg selv er jo selvfølgelig livredd for at jeg skal ha en svulst i hodet eller noe, men da ler de nesten litt av meg. Det prikker også en del i ansiktet.
I tillegg føler jeg at jeg får to forskjellige angstanfall. Det ene føles mest som et angstanfall der jeg er redd, har mye tanker som surrer og hjertet mitt slår. Det andre type anfallet jeg får starter med prikking i ansiktet og hode, så blir det verre på høyre side i tinning og fortsetter til venstre side. Dette gjør at jeg blir redd og hjertet starter å dunke kraftig. Jeg selv er livredd for at dette ikke er et angstanfall, men en type epileptisk anfall pga jeg igjen er redd for svulst i hodet... Har prøvd å forklare dette til legen, men de er 100% sikker på at det bare er et angstanfall, men det er noe i meg som forteller at det ikke er bare angst. Er det flere som opplever det samme som meg?
Til forsiden