Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fysisk smerte og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fysisk smerte og angst

sep 13 2019 - 21:47
Jeg er så lei av livet med angst. Hadde det bedre en stund, men nå banker angsten så veldig igjen på døren. Det tar tre sekunder fra jeg våkner til jeg kjenner en smerte eller et sårt sug gjennom kroppen. Jeg kjenner det særlig i armene som om de er tunge, svake og sitrende. Da trekker jeg dyna over hodet og utsetter dagen og alt annet, er det flere som føler mye fysisk smerte ved angst ?
Avatar

Hei

sep 13 2019 - 22:08
Jeg føler mye fysisk smerte når jeg har angst.spesielt det at du nevnte det med tung arm.for det har jeg mye av også.det er ubehagelig
Avatar

Re: Fysisk smerte og angst

sep 13 2019 - 22:47
Angsten kommer med de rareste symptomet, noen ganger tenker jeg at hvis det ikke hadde gitt så fysiske utslag så hadde det vært lettere. Har vært i et angsthelvete lenge nå og begynner å tvile på at det finnes en dør ut av dette. Føler livet mitt går helt i stykker, ikke vært i jobb på 8 mnd og fatter ikke hvordan jeg skal klare å komme tilbake. I kveld er alt svart, så hvorfor være her når alt er vondt, tap og nederlag ...
Avatar

Hei

sep 13 2019 - 22:59
Jeg vet det er sp slitsomt jeg har slitet med angst i mange år forskjellige typer men jeg vet hva du mener hvis det ikke var fysisk at det heade vært lettere men greia er. Jeg syns angst burde vært oppført som fysisk sykdom og.folk sier jo angst er ikke farlig og det er fin trøst å ufarliggjøre det men det er ikke fakta.angst og stress over lang tid store belastninger kan føre til alvorlige fysiske sykdommer og mye forskning har nettopp visst dette.vi må bare holde ut selv om vi vil gi opp for alt er så svart.går du til behandler?
Avatar

Re: Fysisk smerte og angst

sep 14 2019 - 08:12
At angst ikke er farlig er noe av det dummeste jeg hører, den frarøver oss livet, og vi går rundt som tilskuere ute av stand til å leve. Det er farlig.
Gikk på dps i vår seks ganger, ble bedre, og for frisk til å få fortsette.... Nå har jeg begynt hos en privat psykolog, har bare vært der en gang, håper at det kan hjelpe.
Avatar

Hei leveihåpet

sep 14 2019 - 23:43
Jeg er fullstendig enig med deg.den tapper oss for krefter tar mye fra livet vårt.og angst over lang tid kan føre til mye fysiske sykdommer derfor blir feil å si angst ikke er farlig for den er absolutt farlig.
Til forsiden