Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fysioterapi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fysioterapi

jan 10 2017 - 15:05
Hei!
Er det nokon av deke her inne med angst som har gått til fysioterapeut for å få løyst opp låste og anspente muskler?
Er veldig annspent i kroppen og får veldig fort muskelsmerter og blir sliten fordi musklene blir så utrolig stive. Så har lurt på å få henvisning til fysioterapeut som kan få løst opp litt.
Har gått til mamman til en venninde som er massør og som er veldig flink, det hjelper en stund før musklene mine blir stive igjen.
Avatar

Re: Fysioterapi

jan 10 2017 - 15:46
Jeg går til det som kalles psykomotorisk fysioterapi, og ville anbefale dette på det sterkeste. Der får jeg hjelp til å løsne opp det som allerede er låst, men også hjelp til å bli mer kjent med kroppen min, og bli oppmerksom på hvordan jeg spenner kroppen i hverdagen, og hvordan jeg kan løse opp i eller roe dette selv, med puste eller strekkøvelser.
Avatar

Re: Fysioterapi

jan 10 2017 - 15:53
Er dette noe du har blitt anbefalt av fastlege, eller kontaktet selv?
Avatar

Re: Fysioterapi

jan 16 2017 - 21:24
Beklager at jeg ikke svarte med en gang.

Jeg var litt "heldig" med at jeg har oppfølging av fysioterapeut på rikshospitalet på grunn av en skade i ryggen, som anbefalte å gå til fysioterapeut. Når hun fant ut at jeg hadde angst, og at jeg virkelig hadde begynt å slite med det og, anbefalte hun at jeg skulle gå til en psykomotorisk fysioterapeut sånn at jeg kunne få en oppfølging på begge i sammenheng. Hun skrev et notat på det fysiske, og sendte til psykologen min, som tok seg av selve henvisningen og fant en jeg kunne gå til. Jeg måtte ta med meg henvisningen fra psykolog selv, men fikk anbefalt et navn, sånn at det bare var for meg å levere(har med at man skal ha retten til å velge selv hvem man vil gå til, så de kan ikke sende henvisningen for deg.).
Avatar

Re: Fysioterapi

jan 17 2017 - 22:07
Aaaah! Skjønner. Takk for svar! :))
Avatar

Re: Fysioterapi

nov 13 2017 - 09:03
Hvilke smerter har du Martine?
Til forsiden