Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fungerende angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fungerende angst

april 13 2020 - 00:30
Har alltid vært litt usikker på om det er angst jeg har strevd med hele livet. Begynte å stamme som femåring og tror det var da jeg begynte å merke min ADD for første gang.

Jeg er veldig sensitiv overtenker på godt og vondt. Det gjør at jeg får en angst følelse. Kjenner på et sug i brystet og en handlingslammelse. Hodet blir sentrert og samtidig tung/tåkete.

Jeg har etter lang tid funnet mye som passer godt i livet. Men merker det ikke skal mye til før jeg vippes av pinnen.

Jeg bekymrer meg veldig mye for min egen del men også for andre mennesker jeg er glad i som også strever med sitt.

Har GB en om tiden lært meg en del pusteteknukker som gjør at jeg lettere kan hente meg inn igjen.

Det var litt om det som surret i hodet mitt akkurat nå, midt på natta. Spør meg gjerne hvis du luer på noe eller om du har noen tips eller kommentarer.
Vet at å dele kan hjelpe andre, så da kan vi hjelpe hverandre.
Klem
Avatar

hmmmmm

april 13 2020 - 02:59
hva mener du med GB?
og hva skiller ADD og ADHD?

tror nok du har angst
suget i brystet osv
typisk angst
stamming fra barnsben også
håper du kommer videre
og at du slutter å overtenke og sånn
for det vet jeg hvor slitsomt er :(
Avatar

Rettelse!

april 13 2020 - 09:33
GB =gjennom tiden
Autokorekt skåner ingen!

ADD er det samme som ADHD bare at fysisk hyperaktivitet ikke er tilstede ved ADD. Men alt skjer inni hodet og det er veldig slitsomt og leit.

Jeg må si at jeg etterhvert sluttet å stamme og at jeg nå stammer kun litt. Veldig ubehagelig når det skjer. Så har kommet meg et stykke. Men føler angsten blir mer og mer synlig!
Ja den overtenkinga er veldig heftig!
Avatar

Hei

april 14 2020 - 03:52
Bra at stammingen bedre ihvertfall men angst er skremmende for den er sp fysisk og den påvirker så mye.så det er bra at noe er litt bedre med stamming men skjønner du kan syns det er ubehagelig.det er det når man overtenker alt blir enda verre og svart for eks når du stammer litt og du syns det er veldig ubehagelig kanskje personen i nærheten merker det der og da men personen går ikke etterpå rundt og tenker den personen stamma.men det er en selv som stammer som kan overtenke og bli plaget mye av det senere,jeg er ihvertfall slik at jeg henger meg intenst oppi ting og ting folk ikke tenker på engang etterpå det kan jeg tenke flere uker og måneder og noen ganger år og det er jo utmattende.det krever mye energi.Stå på Usikker.jeg heier på deg.
Avatar

Overtenking

april 14 2020 - 21:36
Ja overtenkinga mi gjelder de fleste ting som skjer eller ikke skjer. Jeg vet jo innerst inne at jeg ikke skal stole på det jeg tenker. Men når angsten kommer er det vanskelig å unngå å reagere på det...
Til forsiden