Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frykt for hiv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frykt for hiv

aug 9 2022 - 02:26
Har slitt med angst for bakterier, skitt og smuss i mangen år. Denne angsten utviklet seg til og også omhandle hiv angst . Er det andre som har det samme ?
Avatar

Smitteangst

aug 9 2022 - 13:04
Ja, det har jeg i form av OCD, det er ganske slitsomt til tider... Jeg har noen spesielle ting jeg er redd for å bli smittet av, men det kan variere hva jeg har oppheng i. HIV har jeg ikke bekymret meg for på mange år, siden det har blitt understreket så mange ganger at det ikke smitter annet enn ved blodoverføring og seksuell kontakt med en smittet(og selv da så må det være uten kondom og at man får sår eller rifter?). Er du redd for HIV smitte i hverdagen ved vanlig kontakt?


Avatar

Re: Frykt for hiv

aug 9 2022 - 19:38
Hei , eg er redd for det nesten i alle anledninger , det kan være minibanken, knapper på bussen eller hva det måtte være. Eg vett egentlig at det ikke er rasjonell tankegang men er vanskelig å slippe tak.
Til forsiden