Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frykt for å gjøre feil

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frykt for å gjøre feil

aug 17 2022 - 13:26
Hei,

Jeg er en kvinne som nettopp har fått en ny jobb som leder i en bedrift. I starten var jeg veldig optimistisk og så på dette som en gylden mulighet, men når det nå nærmer seg åpning av bedriften har jeg bare enormt med frykt i kroppen. I denne stillingen har jeg også hatt ansvar for bemanningen - altså ansette nye og diverse. Jeg har hatt erfaringer med det før, men nå har alt bare gått helt vest. Jeg sitter hver kveld og redd for at jeg enten har bemannet for lite eller for mye. Har konstant dårlig samvittighet om ansatte plutselig ikke får timene sine, eller må jobbe flere lørdager på rad (selv om det kun er søndag som man skal ha fri annenhver). De som ansatte meg har en enorm tro på meg, men jeg skjønner ikke hvorfor. Helgen som var ble kun brukt til å gråte. Innerst inne så vet jeg egentlig at verden går ikke under om man gjør noen feil, for det vil selvfølgelig skje om man blir kastet ut i noe nytt. Men likevel så klarer ikke kroppen og til tider hjernen å skjønne det - den reagerer med tårer, dårlig matlyst og et konstant trykk i brystet.
På min forrige jobb var jeg også leder, men med et lederteam rundt meg. Der har man også en avløser. Jeg og min avløser funket ikke helt sammen, da vi var veldig ulike. Hen fikk meg alltid til å føle at det som ble gjort var ikke bra nok, da hen ville det skulle gjøres på en annen måte. Jeg jobbet meg ofte ihjel. Siste tiden hadde jeg mye skader som dårlig rygg og en noen brekte småbein i hånden. Det innebar mye tid hjemme og dager hvor jeg ikke kunne røre meg. Når jeg da fikk den nye jobben så var jeg så glad. Men nå er jeg ikke det lengre. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere det. Familien min er verdens beste, men jeg tror ikke de forstår hvordan dette kan dukke opp fra kort tid i ny jobb. Har ikke vært der en måned en gang, og vi har heller ikke åpnet bedriften.

Er det noen andre som har samme erfaring? Eller noen råd?
Til forsiden