Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frisør og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frisør og angst

nov 15 2021 - 19:43
Hei alle sammen! Jeg fikk angst her i sommer, og har slitt mye med dette siden. Jeg trenger sårt å gå til frisøren. Tuppene mine er kjempeslitte, og håret mitt er altfor langt, hehe. Derfor lurer jeg på om noen vet om noen frisører som tilbyr noe for dette? f.eks. et eget rom? Helst i Innlandet. Og har noen ellers noen tips når man skal gå til frisøren med angst? Angsten min er dessverre så ille at jeg er aldri i butikken lenger. Det er også flere dager hvor jeg ikke engang spiser middag med familien. For å beskrive angsten min, så kan jeg si at jeg opplever det som en typ agorafobi. Jeg leste meg mye opp på dette når jeg plutselig fikk angst i sommer, uten å skjønne hvordan jeg kunne få dette. Da kom jeg over en nettside hvor de beskrev hva agorafobi er, og jeg kjente meg igjen i mye av dette. Spesielt denne angsten for å ikke kunne "rømme", og angsten for å miste kontrollen over kroppen sin. Mer spesifikt så sliter jeg veldig med at jeg er veldig redd for å besvime i møte med andre mennesker. Er det noen fler som har det slik? At angsten stort sett er en frykt for å besvime? Mvh Jente, 19 år.
Avatar

Hei!

nov 15 2021 - 21:00
Det finnes frisører som kan komme hjem til deg, men det er en del dyrere. Jeg kjente ei gammel dame som benyttet seg av dette. Du kan jo google dette hvis det er av interesse.
Avatar

:)

nov 16 2021 - 15:31
Hei! Takk for tips! Jeg har hørt om dette, men dette tilbudet finnes dessverre ikke her jeg bor. Men jeg fant heldigvis en liten frisørsalong i bygda, hjemme hos frisøren selv. Jeg tenkte at det da sikkert ikke er mange kunder her om gangen. Jeg ringte og spurte om dette, og informerte om at jeg hadde angst. Da fikk jeg verdens hyggeligste svar: hun hadde angst selv, og det kom kun til å være meg, hun og samboeren hennes der hjemme. Det var også bare å si ifra hvis det skulle være noe under timen. Så jeg bestilte time på torsdag. Gruer meg fortsatt uten like, men det skal bli godt å få bort litt lengde og slitte tupper. Forhåpentligvis så vil dette også bidra til at angsten min blir litt bedre. Jeg hadde mitt første angstanfall i natt, så her må jeg ta tak, hehe. Ønsk meg lykke til:)
Avatar

Hei!:)

nov 16 2021 - 23:45
Så bra! Jeg har selv "frisørangst", føler meg "innestengt"(siden man ikke bare kan gå midt i klippen), mye lys, lyd og småprat er ikke noe gøy når man sitter der i "høyspenn". Men en slik frisør som du beskriver,, det høres ut som en helt annen opplevelse, det hadde jeg nok til og syntes var koselig,( i hvert fall hvis samboeren ikke er tilstede):)

Ønsker deg masse lykke til!:)
Avatar

:)

nov 17 2021 - 20:45
Huffda, høres ikke noe hyggelig ut. Jeg har personlig som regel elsket å gå til frisøren, siden jeg synes det er så godt når noen driver med håret mitt, i tillegg er det godt å få bort litt lengde og slitte tupper:) Men jeg kan absolutt forstå denne angsten, det er sånn jeg har hatt det siden jeg fikk angst i sommer. Jeg har forsåvidt ikke vært hos frisøren siden jeg fikk angst, men jeg føler meg fort "innestengt", f.eks. i en samtale eller i en butikk. Blir vel en typ agorafobi. Men ja, jeg satser på at jeg ikke vil få så mye angst som jeg ville fått hos en vanlig frisør, siden jeg vil være den eneste kunden der. Mor eller far kunne ikke være med, men jeg har fått med meg tante som ekstra støtte:D
Takk for det!:)
Til forsiden