Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frisk fra sosial angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frisk fra sosial angst?

jan 18 2018 - 22:03
Hei,
Jeg lurer på om noen her inne har klart å overkomme sin sosiale angst?
Hvis ja, hva slags behandling/medisiner/teknikker etc. har funket?
Vil isåfall veldig gjerne høre din historie :)
Avatar

Re: Frisk fra sosial angst?

jan 18 2018 - 22:36
Vel, jeg er vel ikke helt over det, og vet ikke om jeg noen gang kommer helt over det heller. Men det er blitt bedre.

Det som gjorde at noe i meg har skjedd? Det var da jeg oppdaget hvor vanskelig det er å lese andre og hvordan de har det inni seg, da jeg skjønte hvor vanskelig andre har for å lese meg og hvordan jeg har det inni meg. Da jeg skjønte at de som jeg opplever som plageånder sannsynligvis er redde og usikre inni seg. Da jeg skjønte at de som liker å plage meg anser, kanskje ubevisst, at h*n og jeg ikke er like store, sterke eller hva jeg skal kalle det. Det jeg enten blir sett som svak og lett å ta, eller som sterk og på den måten provoserer noen til å rive meg overende. Jeg har i ettertid stått igjen som spørsmålstegn og lurt på hva som skjedde, men kommet til at h*n sannsynligvis ikke så at jeg inni meg var redd og liten, men at jeg utad så sterk ut.

Og så har tiden på sett og vis hjulpet meg, at jeg er blitt eldre. Stått i noen stormer, blåst overende i andre. Grått, ledd, fundert, grublet over livet.

Jeg kan til og med ha sosial angst for å skrive på dette forumet. Selvkritikken hagler over meg til tider. En stund fikk jeg også kommentarer fra andre her på min person, men med litt avstand til påstandene fant jeg ut at jeg blir her litt til.
Til forsiden