Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forumet er treigt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forumet er treigt

mars 10 2019 - 04:51
Hei.jeg ønsker å minne folk her at det går treigt på forumet og mange får ikke tilbakemeldinger.det er viktig å vite at folk kan føle seg avvist el usynlig her.mange bruker lang tid på å skrive el er frustrerte el trenger råd da er det viktig folk faktisk tenker litt over det hva det gjør med folk å føle seg usynlig avvist el å bli ignorert.Da får man ikke lyst å skrive noe som helst.hvorfor bruke energi når man blir ignorert.
Avatar

Enig

mars 10 2019 - 19:44
Enig med deg. Men folk svarer vel ikke på innlegg som de ikke kan relatere seg til..
Avatar

Hei.

mars 11 2019 - 03:02
Jeg er ikke helt enig for de fleste her får ikke så mye tilbakemeldinger slik man hadde fått andre steder og mange skriver om mye av det samme om angst.
Avatar

Hei

mars 11 2019 - 03:18
Max 18 kommentarer er ikke noe særlig og de fleste får jo ikke det.interresant det du sa om å relatere.diktene mine har vært både i psykisk helseblad og sinn og samfunn under andre kallenavn så tydeligvis mener de at man kan relatere seg til ting jeg skriver.det er tross alt ikke lett å få trykket diktene i et slikt blad.
Til forsiden