Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fortelle andre om sine fobier

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fortelle andre om sine fobier

april 4 2018 - 21:21
Vet ikke om det hører hjemme under angst men er det nermeste skulle jeg tru..

Så hei, lurer om det er andre en meg som sliter med å skulle åpne seg for andre om sin Fobi i frykt av å bli gjort narr av og presset opp i det som man måtte slite med..

Så ja.. Er det bare jeg som ikke tørr å åpne meg om hva jeg sliter med?
Avatar

Re: Fortelle andre om sine fobier

april 13 2018 - 17:57
Hei.
Nå vet jeg ikke hva slags fobier du sliter med, men en med tvangslidelse så syntes jeg det var vanskelig og fortelle mine venner og nærmeste at jeg var redd for bakterier osv. For meg var dette en fobi, og tok utrolig mye energi fra meg.

Jeg levde med dette fra jeg var 4 år til jeg ble ca 27 år da jeg fikk hjelp. Det var ikke kun bakterier, men alt i fra låsing osv. Det var først det siste året jeg hadde stått frem om mine tvangslidelser, og fikk hjelp. Venner og familie var snille med meg og ønsket å hjelpe meg. Jeg fikk hjelp av et OCD team som var utmerket!

Jeg føler fortsatt i dag at mye av dette er tabulagt, og kan være vanskelig for folk å prate om. Eller la oss snu det, at det kan være vanskelig for folk å forstå fobiene.

Jeg er på en ny runde dessverre, der jeg har havnet litt på "kjøret" igjen, og venter på hjelp. Men jeg har informert mine nærmeste venner og familie som så klart støtter meg og passer på! Grunnen til at jeg har falt tilbake er nok mye grunnet stress og at jeg sluttet med medisinen min.

Jeg vil veldig gjerne høre mer fra deg en_Fetsøkning.
Din venn OCDmannen.
Avatar

Re: Fortelle andre om sine fobier

april 14 2018 - 22:06
Heisann. Jeg er redd for at maten jeg kjøper på butikken skal være forgiftet. Jeg tør nesten ikke spise noe som ikke er pakket godt inn, å som jeg kjenner at ikke har mistet noe luft fra innpakninga. Har klart å begynne å spise druer igjen *seiersklapp på egen skulder*.
Avatar

til dere begge

april 15 2018 - 00:30
Glad dine venner og nære akspterer ditt OCDmannen, leit å høre du har begynt åp slite igjen.
Og netflix97 det høres forferdelig ut. men glad du er på bedringens vei. personlig vil jeg si dere begge har veldig forståelige realistiske fobier. de er vertfall ikek uten en real grunn. så stå på for å få en bedre hverdag :D
Til forsiden