Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fort gjort.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fort gjort.

nov 16 2012 - 11:34
Det er faktisk veldig fort gjort å havne inn i bobla si uten helt å være klar over det. Fått rista godt i kroppen over en periode og jammen meg drøsste det ikke frem både det ene og det andre.

Kan vel innrømme først som sist at jeg fort vekk kan være uhyre elendig til å følge egne råd da disse vanene og boblene har det med å være litt for komfortable til å gjøre det man bare vet er rett.

Det har helt klart blitt en stor vekker å skulle ta mer hensyn til et annet menneske og det forandre veldig mye. Noe jeg tror kommer til å bli en veldig god faktor å ha fordi den tvinger meg til å gjøre noe aktivt fremfor å rygge tilbake i komfortsoner. For der blir det ærlig talt utrolig lite endring. En kan kanskje sette ting på plass her og der, få litt system i galskapen og dermed fungere bedre, men totalt sett er det mye det samme uten en aktiv holdning. Og jeg tror det er veldig viktig at noen kommer helt inn til oss med en "in your face" attityde som kan fortelle en det. At dette går ikke og at en må sette mer i gang.
Alt med seg da, det handler jo ikke om å ha noe vondt mot seg og å bli bedt om å skjerpe seg eller slikt som bunner i uvitenhet. Det jeg tenker på først og fremst er den motiverende faktoren av det å bli sett.


I de siste dagene/ukene har det vært mye som har skjedd. Og på mange måter er det for det meste positivt i den store sammenhengen selv om detaljer er direkte fæle. Fikk kjenne skikkelig godt på angsten i går og forrige dagen. I dag fikk jeg et slikt herlig panikkanfall igjen og ristet verre enn en gammel sabb diesel på tomgang. Det var ikke direkte hyggelig vet jeg. Litt satt ut av det hele fant vi faktisk frem vår gamle venn selvskading også. Blitt en herlig kombinasjon dette.

Nå roer ting seg litt ned igjen da heldigvis. Jeg har slurvet litt med kosten også i det siste og det er en faktor som påvirker meg hardt og brutalt. Får liksom ikke det helt inn i bollen vet jeg.

Nå får en vel samle opp litt motivasjon og ta seg en liten shoppingrunde for å hente inn litt nødvendige ting. Blir nok litt bedre å få ting på stell igjen også. Pleier å være mer balansert da.En ting som er bra med å ha vært igjennom alt dette før er at en kjenner til alt sammen slik at en slipper denne enorme eskaleringen som kommer når alt er nytt og ukjent. Selv om det er syjt ubehagelig er det ikke på langt nær like skremmende som det en har vært igjennom før. Og det er jo en gode ting det også som en kan ta med seg. Se og kjenne at det funker.

Skal nok en god del mer jobb til før en fungerer enda bedre, men med tanke på hvor en har vært så kan jeg ikke si annet enn at jeg ser lys der fremme.

Jeg har også en støtte i livet som inspirerer og støtter mer enn det er mulig å forklare. Det er en veldig ny faktor som jeg ikke aner hvordan jeg skal bruke enda. Regner med det kommer på plass etterhvert det også. Ser iallefall veldig frem til å kunne dele mer og jobbe mer aktivt utad samtidig som innad. For selv om en kan gjøre mye jobb i det indre på egenhånd er en nødt til å forholde seg til ytre faktorer også. Og da er det veldig fint å ha support til det.

Avatar

_

nov 16 2012 - 11:43
Det høres kanskje dumt ut. Men jeg ønsker deg bedre dager.
Avatar

.

nov 16 2012 - 11:54
Dager som dette er faktisk ganske verdifulle de også selv om det ikke akkurat er dandy der og da. Det gir nytt perspektiv og viser hva jeg må fokusere på.

Klart vi søker etter bedre dager. De kommer dog ikke av seg selv og en må jobbe litt for å komme dit en trenger å være.
Til forsiden